Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc krb Reşadiye [S.K]
Krb Tactiek turan
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 38.7
adequate Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Bhattacharya kopt de bal weg. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli geeft een lange en hoge pass. Raubys is nu in balbezit. Raubys haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Olak speelt de bal door. Aleksandrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cernea zal de hoekschop nemen. Jakovljević springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
D`Adda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zərgərli is nu in balbezit. Marzolini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marzolini krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Irízar haalt uit met een fantastische trap. Viilukas probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irízar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Olak onderschept slim de pass. Bhattacharya rent richting de bal. Bhattacharya probeert naar een medespeler te passen. Irízar rent richting de bal. Irízar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bhattacharya is nu in balbezit. Bhattacharya passt de bal zonder na te denken. Chiarion speelt de bal door. Raubys rent richting de bal. Raubys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Reşadiye [S.K] 0:1

31e minuut.
Zərgərli speelt de bal door. Chiarion rent richting de bal. Chiarion passt de bal zonder na te denken. Raubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is D`Adda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiarion bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarion passt de bal met de wreef. Raubys is nu in balbezit. Raubys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Chiarion passt de bal met de wreef. Raubys rent richting de bal. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubys verovert de bal door een tackle van achteren. Raubys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiarion probeert naar een medespeler te passen. Bhattacharya is nu in balbezit. Bhattacharya met een sublieme pass. Raubys rent richting de bal. Raubys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Reşadiye [S.K] 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc krb 49%, Reşadiye [S.K] 51%.
Fc krb - Reşadiye [S.K] 0:2

47e minuut.
Tello Jorge geeft een lange en hoge pass. Cernea kan de bal niet met de borst controleren. Cernea met een sublieme pass. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini draait met de bal, schiet en ... Radliński bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Reşadiye [S.K] 1:2

53e minuut.
Viladegut heeft problemen om de bal te vangen. Jakovljević onderschept slim de pass. Marzolini rent richting de bal. Marzolini schiet op doel. Radliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc krb - Reşadiye [S.K] 2:2

55e minuut.
Irízar kopt de bal weg. Marzolini rent richting de bal. Viilukas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viilukas krijgt een gele kaart. Marzolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cernea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jakovljević maakt een snoekduik en kopt de bal. Radliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Reşadiye [S.K] 3:2

62e minuut.
Marzolini is nu in balbezit. Marzolini passt de bal zonder na te denken. Aleksandrowicz is nu in balbezit. Jakovljević onderschept slim de pass. Jakovljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Zərgərli is nu in balbezit. Cernea begaat een overtreding. Zərgərli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zərgərli kan niet meer verder spelen. Suchecki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chiarion kopt de bal weg. Raubys is nu in balbezit. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubys verovert de bal door een tackle van achteren. Raubys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bhattacharya kopt de bal weg. Rodríguez Alcobendas probeert de bal met de borst te controleren. Raubys rent richting de bal. Chiarion bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarion draait met de bal, schiet en ... Mielcarek bokst de bal weg. Raubys bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc krb - Reşadiye [S.K] 3:3

86e minuut.
Irízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarion rent richting de bal. Chiarion passt de bal met de wreef. Raubys rent richting de bal. Raubys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc krb 39%, Reşadiye [S.K] 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc krb - Reşadiye [S.K] 3:3