Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanarya78 AKAY SK
Sweep Tactiek hadihadi
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 43.3
adequate Schieten adequate
weak Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Gałan rent richting de bal. Gałan passt de bal met de wreef. Dézsy kan de bal niet met de borst controleren. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wynants passt de bal met de wreef. Contardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Magaletta trapt de bal weg. Zelkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dézsy de bal. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel. Magaletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bakk passt de bal zonder na te denken. Mur heeft problemen om de bal te vangen. Mur speelt de bal door. Parysz rent richting de bal. Parysz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Fanella onderschept slim de pass. Fanella met een sublieme pass. Stolte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parysz de bal. Parysz haalt uit met een fantastische trap. Magaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Parysz is nu in balbezit. Winkler is nu in balbezit. Winkler passt de bal in één keer door. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Winkler passt de bal in één keer door. Parysz is nu in balbezit. Parysz met een sublieme pass. Daar is Klimczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur geeft de bal voor. Daar is Oumei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Spēkonis onderschept slim de pass. Spēkonis passt de bal in één keer door. Váczi is nu in balbezit. Váczi haalt uit met een fantastische trap. Masnič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 62%, AKAY SK 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanarya78 - AKAY SK 0:0

59e minuut.
Grzyb met een sublieme pass. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion speelt de bal door. Spēkonis is nu in balbezit. Spēkonis haalt uit met een fantastische trap. Masnič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mur kopt de bal weg. Klungelig pakt Winkler de bal. Winkler met een sublieme pass. Daar is Parysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grzyb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parysz. Grzyb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarna met een snel genomen vrije trap. Váczi rent richting de bal. Váczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - AKAY SK 1:0

84e minuut.
Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Váczi de bal onder controle te krijgen. Fanella onderschept slim de pass. Masnič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 64%, AKAY SK 36%.
Kanarya78 - AKAY SK 1:0