Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-12-04 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Legion Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Legion FC Mazur Ełk
>>433 Tactiek big36
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
54.3 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Perliński is nu in balbezit. Rudy onderschept slim de pass. Rudy passt de bal zonder na te denken. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc schiet op doel. Parejro bokst de bal weg. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - FC Mazur Ełk 0:1

22e minuut.
Roussias rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft de bal voor. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel. Charles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Andrikopoulos rent richting de bal. Andrikopoulos geeft de bal voor. Ponce kopt de bal weg. Grygo rent richting de bal. Grygo draait met de bal, schiet en ... Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Casillas met een sublieme pass. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 51%, FC Mazur Ełk 49%.
Legion - FC Mazur Ełk 0:1

49e minuut.
Andrikopoulos met een sublieme pass. Casillas is nu in balbezit. Casillas passt de bal zonder na te denken. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Taffe verovert de bal door een tackle van achteren. Taffe geeft de bal voor. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc haalt uit met een fantastische trap. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - FC Mazur Ełk 0:2

54e minuut.
Panke komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanella geeft een hoge lob. Rosłoniec kopt de bal weg. Sławoj rent richting de bal. Sławoj geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudy verovert de bal door een tackle van achteren. Rudy geeft een lange en hoge pass. Földes is nu in balbezit. Földes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Casillas passt de bal in één keer door. Davidović probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - FC Mazur Ełk 1:2

67e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic geeft een hoge lob. Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Tysiąc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tysiąc stond buitenspel. Gabriel komt het veld opgelopen. Véliz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ciemerych geeft een hoge lob. Grygo kopt de bal weg. Roussias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rosłoniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sławoj is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Campanella ... Strafschop! Campanella is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sławoj raakt geblesseerd tijdens het duel. Gabriel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Véliz geeft een lange en hoge pass. Gabriel kopt de bal weg. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Kłoda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 56%, FC Mazur Ełk 44%.
Legion - FC Mazur Ełk 1:2