Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bąrcęløną FC Versalles
5-2-3-wing Tactiek 5 DefMirr
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 44.4
formidable Schieten average
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


15e minuut.
Gouveia probeert naar een medespeler te passen. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Escobar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Escobar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Piasecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estraviz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grzelczak heeft problemen om de bal te vangen. Huentenao probeert naar een medespeler te passen. Nikolayan is nu in balbezit. Milanés verovert de bal door een tackle van achteren. Milanés haalt uit met een fantastische trap. Tabares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Huentenao passt de bal in één keer door. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves geeft de bal voor. Milanés springt en kopt de bal. Tabares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - FC Versalles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 38%, FC Versalles 62%.
FC Bąrcęløną - FC Versalles 1:0

49e minuut.
Lakhdar Hamina kopt de bal weg. Llorente rent richting de bal. Llorente passt de bal zonder na te denken. Milanés rent richting de bal. Milanés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 63%, FC Versalles 37%.
FC Bąrcęløną - FC Versalles 1:0