Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Versalles Cuban Soccer Academy
5 DefMirr Tactiek OLD
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 34.4
solid Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen weak


7e minuut.
Chapko probeert naar een medespeler te passen. Rossetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vega zijn tegenspeler op de grond. Rossetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chapko komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Estraviz passt de bal in één keer door. Chapko is nu in balbezit. Chapko met een sublieme pass. Rossetti rent richting de bal. Rossetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Boldici probeert naar een medespeler te passen. Chapko is nu in balbezit. Chapko geeft een lange en hoge pass. Rossetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 1:0

25e minuut.
Dică kopt de bal weg. Estraviz probeert naar een medespeler te passen. Chapko is nu in balbezit. Chapko geeft de bal voor. Rossetti krijgt zijn hoofd ertegen. Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Estraviz verovert de bal door een tackle van achteren. Estraviz passt de bal in één keer door. Chapko is nu in balbezit. Chapko met een sublieme pass. Rossetti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 2:0

44e minuut.
Dică speelt de bal door. Chapko is nu in balbezit. Chapko geeft een lange en hoge pass. Rossetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 36%, Cuban Soccer Academy 64%.
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 3:0

59e minuut.
Guevara passt de bal met de wreef. Dică rent richting de bal. Dică geeft de bal voor. Chapko is nu in balbezit. Chapko geeft een hoge lob. Cutiño bokst de bal weg. Rossetti controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chapko geeft de bal voor. Estraviz speelt de bal door. Rossetti rent richting de bal. Rossetti draait met de bal, schiet en ... Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 4:0

72e minuut.
Estraviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapko met een sublieme pass. Estraviz is nu in balbezit. Estraviz geeft een lange en hoge pass. Rossetti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chapko speelt de bal door. Estraviz speelt de bal door. Rossetti is nu in balbezit. Rossetti schiet op doel. Antoniadis probeert de bal aan de voet te houden. Cutiño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 5:0

86e minuut.
Estraviz passt de bal met de wreef. Chapko rent richting de bal. Chapko geeft een hoge lob. Rossetti krijgt zijn hoofd ertegen. Cutiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 51%, Cuban Soccer Academy 49%.
FC Versalles - Cuban Soccer Academy 6:0