Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bąrcęløną Cuban Soccer Academy
5-2-3-wing Tactiek OLD
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 36.1
outstanding Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Panucia kopt de bal weg. Cáceres met een sublieme pass. Milanés is nu in balbezit. Milanés draait met de bal, schiet en ... Cutiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Cuban Soccer Academy 1:0

5e minuut.
Cáceres kopt de bal weg. Daar is Antoniadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanés is nu in balbezit. Milanés haalt uit met een fantastische trap. Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Cuban Soccer Academy 2:0

19e minuut.
Treves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huentenao is nu in balbezit. Huentenao passt de bal met de wreef. Treves geeft een hoge lob. Milanés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Panucia geeft een hoge lob. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hades begaat een overtreding. Hades krijgt een gele kaart. Guevara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milanés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. La Marca heeft problemen om de bal te vangen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft een lange en hoge pass. Paal! Enache bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guevara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schiet op doel. Enache bokst de bal weg.

30e minuut.
Huentenao onderschept slim de pass. Huentenao passt de bal met de wreef. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves geeft de bal voor. Milanés springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Huentenao onderschept slim de pass. Huentenao passt de bal zonder na te denken. Milanés rent richting de bal. Milanés schiet op doel. Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Treves speelt de bal door. Huentenao rent richting de bal. Huentenao geeft een lange en hoge pass. Milanés rent richting de bal. Milanés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Cuban Soccer Academy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 44%, Cuban Soccer Academy 56%.
FC Bąrcęløną - Cuban Soccer Academy 3:0

47e minuut.
Inworp. Treves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huentenao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huentenao geeft de bal voor. Daar is Bieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Borrego passt de bal zonder na te denken. Treves is nu in balbezit. Treves geeft de bal voor. Milanés maakt een snoekduik en kopt de bal. Cutiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Cuban Soccer Academy 4:0

51e minuut.
Treves passt de bal in één keer door. Llorente speelt de bal door. Cáceres rent richting de bal. Huentenao verovert de bal door een tackle van achteren. Huentenao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Hades onderschept slim de pass. Hades speelt de bal door. Milanés rent richting de bal. Milanés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Clemente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hernández komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Huentenao bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panucia. Panucia krijgt een gele kaart. Huentenao wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Trempala speelt de bal door. Treves rent richting de bal. Treves geeft een lange en hoge pass. Milanés springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Antoniadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés onderschept slim de pass. Milanés schiet op doel. Cutiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cáceres kopt de bal weg. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés verovert de bal door een tackle van achteren. Milanés draait met de bal, schiet en ... Cutiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Cuban Soccer Academy 5:0

71e minuut.
Escobar met een sublieme pass. Huentenao is nu in balbezit. Huentenao geeft de bal voor. Milanés is nu in balbezit. Milanés haalt uit met een fantastische trap. Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Huentenao passt de bal met de wreef. Treves rent richting de bal. Treves geeft een hoge lob. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Huentenao is nu in balbezit. Huentenao geeft een lange en hoge pass. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Milanés is nu in balbezit. Milanés draait met de bal, schiet en ... Cutiño bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 37%, Cuban Soccer Academy 63%.
FC Bąrcęløną - Cuban Soccer Academy 5:0