Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-12-18 19:17
  • Competitiewedstrijd: Klud.net
  • Stadion: Super Stadion
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Super Team FC Tawny
Dávid Mlejnek Tactiek X
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
36.8 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten solide
zwak Passen solide
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Sanguina passt de bal zonder na te denken. Occhipinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa verovert de bal door een tackle van achteren. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:1

5e minuut.
Sanguina is nu in balbezit. Ansidieri is nu in balbezit. Ansidieri passt de bal met de wreef. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguina haalt uit met een fantastische trap. Grecea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turletti neemt de hoekschop. Bălaşa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček schiet op doel. Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:2

11e minuut.
Bălaşa passt de bal met de wreef. Sanguina is nu in balbezit. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ansidieri probeert naar een medespeler te passen. Sanguina rent richting de bal. Klusáček is nu in balbezit. Sanguina rent richting de bal. Sanguina draait met de bal, schiet en ... Grecea bokst de bal weg.

16e minuut.
Barrero is nu in balbezit. Barrero geeft een hoge lob. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Occhipinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa verovert de bal door een tackle van achteren. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:3

18e minuut.
Sanguina onderschept slim de pass. Bălaşa is nu in balbezit. Socialista geeft een lange en hoge pass. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel. Grecea bokst de bal weg.

21e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bălaşa de bal. Bălaşa schiet op doel. Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:4

23e minuut.
Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bălaşa de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:5

26e minuut.
Klusáček heeft problemen om de bal te vangen. Klusáček met een sublieme pass. Sanguina rent richting de bal. Sanguina draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Barrero met een sublieme pass. Occhipinto is nu in balbezit. Bălaşa onderschept slim de pass. Bălaşa schiet op doel. Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:6

36e minuut.
Turletti passt de bal zonder na te denken. Klusáček met een sublieme pass. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:7

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Supardo stond buitenspel. Düzgün neemt vlug de vrije trap. Ansidieri rent richting de bal. Daar is Ansidieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansidieri haalt uit met een fantastische trap. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:8

41e minuut.
Okno heeft problemen om de bal te vangen. Socialista begaat een overtreding. Okno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Socialista heeft problemen om de bal te vangen. Sanguina rent richting de bal. Sanguina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Predenkiewicz geeft een hoge lob. Rivaldo kopt de bal weg. Klusáček met een sublieme pass. Okno met een sublieme pass. Ansidieri is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Ansidieri is nu in balbezit. Ansidieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 71%, FC Tawny 29%.
Super Team - FC Tawny 0:9

46e minuut.
Düzgün is nu in balbezit. Düzgün geeft een hoge lob. Ronaldo kopt de bal weg. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Rivaldo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bıkmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Turletti is nu in balbezit. Turletti passt de bal in één keer door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:10

55e minuut.
Occhipinto verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero onderschept slim de pass. Barrero geeft een lange en hoge pass. Ansidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri schiet op doel. Grecea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Barrero rent richting de bal. Barrero probeert naar een medespeler te passen. Klusáček probeert naar een medespeler te passen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Düzgün geeft een hoge lob. Klusáček rent richting de bal. Klusáček speelt de bal door. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:11

62e minuut.
Beckham rent richting de bal. Bıkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bıkmaz passt de bal zonder na te denken. Ansidieri is nu in balbezit. Ansidieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina schiet op doel. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ansidieri neemt de hoekschop. Bălaşa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Turletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turletti passt de bal met de wreef. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:12

65e minuut.
Beckham rent richting de bal. Predenkiewicz onderschept slim de pass. Predenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ansidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rivaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguina onderschept slim de pass. Sanguina passt de bal zonder na te denken. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barrero rent richting de bal. Barrero geeft een lange en hoge pass. Supardo probeert de bal aan de voet te houden. Turletti is nu in balbezit. Turletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bıkmaz geeft een hoge lob. Turletti rent richting de bal. Turletti passt de bal in één keer door. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:13

75e minuut.
Sanguina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rivaldo neemt vlug de vrije trap. Düzgün kopt de bal weg. Klusáček rent richting de bal. Klusáček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Maradona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bıkmaz onderschept slim de pass. Laps speelt de bal door. Ansidieri heeft problemen om de bal te vangen. Ansidieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Rivaldo de bal. Rivaldo geeft een lange en hoge pass. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina haalt uit met een fantastische trap. Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Tawny 0:14

83e minuut.
Bıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıkmaz geeft een hoge lob. Daar is Klusáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček schiet op doel. Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pogba rent richting de bal. Okno onderschept slim de pass. Okno passt de bal met de wreef. Turletti rent richting de bal. Turletti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribeiro komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ansidieri passt de bal met de wreef. Klusáček met een sublieme pass. Ansidieri rent richting de bal. Ansidieri geeft een lange en hoge pass. Sanguina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 79%, FC Tawny 21%.
Super Team - FC Tawny 0:14