Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tawny Super Team
X Tactiek Dávid Mlejnek
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 9
55.1 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen average


4e minuut.
Gaduła passt de bal in één keer door. Ansidieri rent richting de bal. Ansidieri passt de bal in één keer door. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Supardo geeft een lange en hoge pass. Lewandowski kopt de bal weg. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 0:1

11e minuut.
Klusáček rent richting de bal. Klusáček probeert naar een medespeler te passen. Kautris is nu in balbezit. Kautris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tawny - Super Team 1:1

13e minuut.
Laps probeert naar een medespeler te passen. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri is nu in balbezit. Ansidieri schiet op doel. Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 2:1

17e minuut.
Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček schiet op doel. Kautris geeft de bal voor. Sanguina maakt een snoekduik en kopt de bal. Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 3:1

18e minuut.
Predenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pogba kopt de bal weg. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap. Laps werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 3:2

20e minuut.
Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz geeft een hoge lob. Ansidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri geeft de bal voor. Klusáček springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klusáček rent richting de bal. Kautris is nu in balbezit. Kautris geeft een lange en hoge pass. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 4:2

29e minuut.
Okno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klusáček de bal. Klusáček passt de bal met de wreef. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Okno passt de bal in één keer door. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła probeert naar een medespeler te passen. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 5:2

44e minuut.
Barrero rent richting de bal. Barrero geeft een hoge lob. Ansidieri kopt de bal weg. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rivaldo trapt de bal weg. Klungelig pakt Maradona de bal. Okno speelt de bal door. Kautris is nu in balbezit. Kautris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 36%, Super Team 64%.
FC Tawny - Super Team 5:2

46e minuut.
Kautris rent richting de bal. Okno rent richting de bal. Okno geeft een hoge lob. Sanguina rent richting de bal. Sanguina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gaduła probeert de bal met de borst te controleren. Messy rent richting de bal. Met opzet legt Gaduła zijn tegenspeler op de grond. Gaduła is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz met een sublieme pass. Ansidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ansidieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansidieri geeft een lange en hoge pass. Rivaldo bokst de bal weg.

75e minuut.
Barrero met een sublieme pass. Klusáček is nu in balbezit. Maradona begaat een overtreding. Maradona krijgt een gele kaart. Klusáček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Maradona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrero is nu in balbezit. Maradona met een sublieme pass. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 5:3

81e minuut.
Ansidieri met een sublieme pass. Figo speelt de bal door. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski draait met de bal, schiet en ... Laps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 5:4

86e minuut.
Zidane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kautris kopt de bal weg. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno geeft een hoge lob. Sanguina krijgt zijn hoofd ertegen. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kautris heeft problemen om de bal te vangen. Rivaldo bokst de bal weg. Kautris is nu in balbezit. Kautris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 6:4

89e minuut.
Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček passt de bal met de wreef. Predenkiewicz rent richting de bal. Figo verovert de bal door een tackle van achteren. Figo draait met de bal, schiet en ... Laps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - Super Team 6:5

90e minuut.
Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kautris rent richting de bal. Kautris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 37%, Super Team 63%.
FC Tawny - Super Team 6:5