Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-01-22 19:19
  • Competitiewedstrijd: Klud.net
  • Stadion: FC Hadi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
fc tinka FK-JANKA
moja2 Tactiek SILVER
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Pastorek is nu in balbezit. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Wolak rent richting de bal. Wolak schiet op doel. Petri probeert de bal aan de voet te houden. Bica is nu in balbezit. Bica draait met de bal, schiet en ... Wiankowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Petri geeft de bal voor. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz met een sublieme pass. Vähäkangas rent richting de bal. Vähäkangas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - FK-JANKA 0:1

22e minuut.
Vähäkangas heeft problemen om de bal te vangen. Vähäkangas passt de bal in één keer door. Trgovčević met een sublieme pass. Anliker rent richting de bal. Anliker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zaręba probeert naar een medespeler te passen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anliker de bal. Anliker haalt uit met een fantastische trap. Choluj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Yahiaoui speelt de bal door. Wolak is nu in balbezit. Evgeniev onderschept slim de pass. Evgeniev geeft de bal voor. Vähäkangas kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim passt de bal zonder na te denken. Trgovčević met een sublieme pass. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Trgovčević onderschept slim de pass. Trgovčević geeft de bal voor. Erjavec kopt de bal weg. Vähäkangas rent richting de bal. Vähäkangas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sterescu kopt de bal weg. Zaręba probeert de bal met de borst te controleren. Zaręba geeft de bal voor. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tinka 62%, FK-JANKA 38%.
fc tinka - FK-JANKA 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Anliker de bal. Anliker passt de bal zonder na te denken. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkangas onderschept slim de pass. Vähäkangas haalt uit met een fantastische trap. Choluj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Yahiaoui met een sublieme pass. Crăcilă rent richting de bal. Wolak verovert de bal door een tackle van achteren. Wolak draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc tinka - FK-JANKA 1:1

69e minuut.
Trgovčević passt de bal in één keer door. Zarkos rent richting de bal. Zarkos geeft de bal voor. Vähäkangas rent richting de bal. Vähäkangas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - FK-JANKA 1:2

81e minuut.
Trgovčević speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal in één keer door. Vähäkangas heeft problemen om de bal te vangen. Vähäkangas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Trgovčević is nu in balbezit. Trgovčević passt de bal in één keer door. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Balbierer geeft een lange en hoge pass. Vähäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkangas heeft problemen om de bal te vangen. Vähäkangas haalt uit met een fantastische trap. Choluj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - FK-JANKA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tinka 63%, FK-JANKA 37%.
fc tinka - FK-JANKA 1:3