Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tawny fc tinka
X Tactiek moja2
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Schultz met een sublieme pass. Okno rent richting de bal. Okno geeft de bal voor. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Erjavec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ansidieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček geeft een hoge lob. Chiarion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 1:0

6e minuut.
Klusáček met een sublieme pass. Kautris controleert de bal met de borst. Schultz maakt een afschuwelijke overtreding. Schultz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kautris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaduła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kautris krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ansidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri passt de bal zonder na te denken. Sanguina rent richting de bal. Sanguina haalt uit met een fantastische trap. Chiarion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 2:0

9e minuut.
Bica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barrero neemt vlug de vrije trap. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 3:0

16e minuut.
Okno geeft de bal voor. Klungelig pakt Balbierer de bal. Kautris is nu in balbezit. Kautris haalt uit met een fantastische trap. Chiarion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 4:0

27e minuut.
Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri rent richting de bal. Wolak verovert de bal door een tackle van achteren. Wolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 4:1

30e minuut.
Klusáček heeft problemen om de bal te vangen. Klusáček passt de bal in één keer door. Okno speelt de bal door. Daar is Kautris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kautris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sanguina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Balbierer geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okno neemt de hoekschop. Kautris springt en kopt de bal. Chiarion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 5:1

32e minuut.
Klusáček speelt de bal door. Daar is Sanguina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček met een sublieme pass. Kautris is nu in balbezit. Kautris schiet op doel. Chiarion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ansidieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klusáček geeft een lange en hoge pass. Kautris krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 6:1

35e minuut.
Bica met een sublieme pass. Wolak rent richting de bal. Sanguina onderschept slim de pass. Sanguina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rumbekwan rent richting de bal. Bica begaat een overtreding. Rumbekwan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kautris rent richting de bal. Kautris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Główka de bal. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris draait met de bal, schiet en ... Chiarion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Okno met een sublieme pass. Klusáček speelt de bal door. Sanguina heeft problemen om de bal te vangen. Sanguina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 23%, fc tinka 77%.
FC Tawny - fc tinka 7:1

47e minuut.
Klungelig pakt Klusáček de bal. Klusáček passt de bal in één keer door. Kautris rent richting de bal. Kautris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 8:1

50e minuut.
Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec begaat een overtreding. Klusáček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ansidieri met een snel genomen vrije trap. Klusáček speelt de bal door. Ansidieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okno de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... Chiarion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Yahiaoui rent richting de bal. Ansidieri is nu in balbezit. Ansidieri geeft de bal voor. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina haalt uit met een fantastische trap. Chiarion bokst de bal weg. Kautris rent richting de bal. Kautris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - fc tinka 9:1

68e minuut.
Daar is Kautris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguina is nu in balbezit. Dampog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanguina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kautris zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chiarion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Okno rent richting de bal. Główka is nu in balbezit. Główka passt de bal met de wreef. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rumbekwan geeft een hoge lob. Główka kopt de bal weg. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel. Chiarion werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Ansidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri geeft een lange en hoge pass. Główka kopt de bal weg. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 23%, fc tinka 77%.
FC Tawny - fc tinka 9:1