Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-12-25 19:18
  • Competitiewedstrijd: Klud.net
  • Stadion: FK-JANKA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
FK-JANKA Super Team
SILVER Tactiek Dávid Mlejnek
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten solid
good Passen weak
good Verdedigen weak


12e minuut.
Daar is Picka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecea met een sublieme pass. Réczi kopt de bal weg. Kecman is nu in balbezit. Kecman haalt uit met een fantastische trap. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Picka de bal. Picka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 1:0

19e minuut.
Trgovčević geeft de bal voor. Buitenspel voor Picka. Goede buitenspelval van de verdediging. Occhipinto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Supardo rent richting de bal. Supardo schiet op doel. Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kecman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Réczi is nu in balbezit. Picka rent richting de bal. Picka draait met de bal, schiet en ... Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Réczi probeert naar een medespeler te passen. Trgovčević rent richting de bal. Trgovčević met een sublieme pass. Kecman rent richting de bal. Kecman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zaręba onderschept slim de pass. Zaręba geeft de bal voor. Picka is nu in balbezit. Picka haalt uit met een fantastische trap. Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 2:0

41e minuut.
Socialista rent richting de bal. Socialista geeft een lange en hoge pass. Picka is nu in balbezit. Picka draait met de bal, schiet en ... Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rivaldo is nu in balbezit. Kecman onderschept slim de pass. Kecman passt de bal met de wreef. Picka rent richting de bal. Picka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Achim geeft de bal voor. Trgovčević kopt de bal weg. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecman draait met de bal, schiet en ... Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 37%, Super Team 63%.
FK-JANKA - Super Team 2:0

48e minuut.
Réczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Réczi passt de bal met de wreef. Trgovčević is nu in balbezit. Trgovčević draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 3:0

54e minuut.
Quiroz passt de bal in één keer door. Kecman is nu in balbezit. Réczi is nu in balbezit. Réczi schiet op doel. Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 4:0

62e minuut.
Picka passt de bal in één keer door. Lento rent richting de bal. Kecman verovert de bal door een tackle van achteren. Kecman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 5:0

66e minuut.
Achim probeert naar een medespeler te passen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Kecman is nu in balbezit. Kecman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo passt de bal zonder na te denken. Daar is Supardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 5:1

76e minuut.
Achim passt de bal in één keer door. Trgovčević speelt de bal door. Kecman rent richting de bal. Kecman haalt uit met een fantastische trap. Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 6:1

78e minuut.
Evgeniev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Réczi de bal. Rivaldo is nu in balbezit. Réczi verovert de bal door een tackle van achteren. Réczi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Picka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picka haalt uit met een fantastische trap. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Réczi heeft problemen om de bal te vangen. Réczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 7:1

82e minuut.
Achim passt de bal met de wreef. Quiroz is nu in balbezit. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz geeft de bal voor. Picka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 8:1

83e minuut.
Pelé probeert naar een medespeler te passen. Pogba is nu in balbezit. Kecman verovert de bal door een tackle van achteren. Kecman schiet op doel. Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Réczi is nu in balbezit. Lento rent richting de bal. Lento geeft de bal voor. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pogba geeft de bal voor. Réczi rent richting de bal. Picka bereikt de bal nog maar net als eerste. Picka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 9:1

89e minuut.
Réczi rent richting de bal. Réczi passt de bal met de wreef. Kecman is nu in balbezit. Kecman draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Super Team 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 41%, Super Team 59%.
FK-JANKA - Super Team 10:1