Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-01-01 19:18
  • Competitiewedstrijd: Klud.net
  • Stadion: Super Stadion
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Super Team fc tinka
Dávid Mlejnek Tactiek moja2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
39.1 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Socialista de bal. Socialista geeft een lange en hoge pass. Wolak controleert de bal met de borst. Wolak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grecea trapt de bal weg van het doel. Pogba kopt de bal weg. Wolak is nu in balbezit. Wolak draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Choluj met een harde bal richting middenveld. Sterescu kopt de bal weg. Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 0:1

13e minuut.
Choluj neemt vlug de vrije trap. Seba probeert de bal met de borst te controleren. Pastorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorek passt de bal zonder na te denken. Wolak rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wolak is nu in balbezit. Wolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 0:2

15e minuut.
Erjavec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wolak is nu in balbezit. Wolak passt de bal zonder na te denken. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 0:3

18e minuut.
Erjavec neemt vlug de vrije trap. Rivaldo kopt de bal weg. Zidane rent richting de bal. Pelé is nu in balbezit. Pelé schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Erjavec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pogba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Supardo geeft de bal voor. Choluj bokst de bal weg. Zidane controleert de bal met de borst. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Choluj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dampog is nu in balbezit. Supardo onderschept slim de pass. Supardo probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 1:3

31e minuut.
Erjavec geeft een hoge lob. Occhipinto heeft problemen om de bal te vangen. Wolak is nu in balbezit. Klungelig pakt Wolak de bal. Wolak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Seba kopt de bal weg. Sterescu rent richting de bal. Sterescu passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. Bica haalt uit met een fantastische trap. Grecea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Seba onderschept slim de pass. Seba passt de bal zonder na te denken. Sterescu is nu in balbezit. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica haalt uit met een fantastische trap. Grecea bokst de bal weg.

45e minuut.
Seba met een sublieme pass. Pogba is nu in balbezit. Wolak verovert de bal door een tackle van achteren. Wolak schiet op doel. Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 57%, fc tinka 43%.
Super Team - fc tinka 1:4

48e minuut.
Erjavec geeft een lange en hoge pass. Bica is nu in balbezit. Wolak is nu in balbezit. Wolak draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rivaldo neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Balbierer de bal. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap. Choluj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 2:4

58e minuut.
Buitenspel voor Wolak. Goede buitenspelval van de verdediging. Lento maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Supardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Supardo haalt uit met een fantastische trap. Choluj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 3:4

60e minuut.
Maradona onderschept slim de pass. Maradona geeft een lange en hoge pass. Daar is Dampog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supardo onderschept slim de pass. Supardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wolak is nu in balbezit. Wolak passt de bal met de wreef. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel. Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grecea met een harde bal richting middenveld. Yahiaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Supardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastorek is nu in balbezit. Pastorek geeft een lange en hoge pass. Bica rent richting de bal. Bica draait met de bal, schiet en ... Grecea bokst de bal weg. Wolak rent richting de bal. Wolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 3:5

68e minuut.
Maradona passt de bal zonder na te denken. Occhipinto is nu in balbezit. Occhipinto geeft de bal voor. Wolak rent richting de bal. Wolak haalt uit met een fantastische trap. Grecea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 3:6

71e minuut.
Bica passt de bal zonder na te denken. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu passt de bal met de wreef. Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sterescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bica is nu in balbezit. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Bica draait met de bal, schiet en ... Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sterescu kopt de bal weg. Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo geeft een lange en hoge pass. Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Zidane onderschept slim de pass. Pelé met een sublieme pass. Zidane rent richting de bal. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yahiaoui rent richting de bal. Yahiaoui passt de bal zonder na te denken. Seba is nu in balbezit. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 3:7

86e minuut.
Pastorek passt de bal met de wreef. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog geeft een lange en hoge pass. Wolak heeft problemen om de bal te vangen. Wolak draait met de bal, schiet en ... Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bica is nu in balbezit. Bica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterescu met een snelle inworp. Seba met een sublieme pass. Wolak is nu in balbezit. Wolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - fc tinka 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 51%, fc tinka 49%.
Super Team - fc tinka 3:8