Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-01-01 19:18
  • Competitiewedstrijd: Klud.net
  • Stadion: DET Divosi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
FC Tawny FK-JANKA
xx Tactiek SILVER
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
38 gemiddelde waardering 47.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Réczi onderschept slim de pass. Réczi passt de bal zonder na te denken. Kecman is nu in balbezit. Kecman haalt uit met een fantastische trap. Totti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - FK-JANKA 0:1

10e minuut.
Petri geeft een lange en hoge pass. Andronikos kan de bal niet met de borst controleren. Picka is nu in balbezit. Picka schiet op doel. Totti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - FK-JANKA 0:2

34e minuut.
Achim is nu in balbezit. Achim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kecman de bal. Réczi rent richting de bal. Réczi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecman verovert de bal door een tackle van achteren. Kecman draait met de bal, schiet en ... Totti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - FK-JANKA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 47%, FK-JANKA 53%.
FC Tawny - FK-JANKA 0:3

49e minuut.
Miño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masnik rent richting de bal. Masnik geeft een hoge lob. Pantea is nu in balbezit. Pantea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - FK-JANKA 1:3

51e minuut.
Masnik geeft de bal voor. Aulie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaręba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaręba krijgt een gele kaart. Aulie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Usin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wiankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - FK-JANKA 2:3

55e minuut.
Réczi onderschept slim de pass. Andronikos verovert de bal door een tackle van achteren. Andronikos geeft de bal voor. Picka is nu in balbezit. Picka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Achim probeert naar een medespeler te passen. Réczi rent richting de bal. Bojin rent richting de bal. Picka onderschept slim de pass. Picka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - FK-JANKA 2:4

62e minuut.
Predenkiewicz passt de bal met de wreef. Miño rent richting de bal. Miño passt de bal met de wreef. Masnik is nu in balbezit. Masnik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aulie rent richting de bal. Aulie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - FK-JANKA 3:4

69e minuut.
Masnik rent richting de bal. Masnik geeft de bal voor. Pantea maakt een snoekduik en kopt de bal. Aulie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tawny - FK-JANKA 4:4

73e minuut.
Klungelig pakt Achim de bal. Achim geeft een lange en hoge pass. Picka bereikt de bal nog maar net als eerste. Picka schiet op doel. Totti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Quiroz passt de bal met de wreef. Picka rent richting de bal. Picka geeft een hoge lob. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecman draait met de bal, schiet en ... Totti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Miño is nu in balbezit. Réczi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pantea is nu in balbezit. Aulie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 47%, FK-JANKA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tawny - FK-JANKA 4:4