Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-01-08 19:18
  • Competitiewedstrijd: Klud.net
  • Stadion: FK-JANKA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FK-JANKA FC Tawny
SILVER Tactiek xx
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
24 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 39.3
excellent Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Usin is nu in balbezit. Pantea is nu in balbezit. Usin is nu in balbezit. Usin haalt uit met een fantastische trap. Pantea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Petri neemt vlug de vrije trap. Zarkos rent richting de bal. Zarkos speelt de bal door. Anliker rent richting de bal. Anliker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Masnik de bal onder controle te krijgen. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker heeft problemen om de bal te vangen. Anliker haalt uit met een fantastische trap. Nalbantić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 1:0

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vähäkangas stond buitenspel. Andronikos neemt vlug de vrije trap. Aulie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulie draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-JANKA - FC Tawny 1:1

11e minuut.
Petri geeft de bal voor. Inworp. Andronikos met de inworp. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Achim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achim geeft een lange en hoge pass. Zarkos probeert de bal met de borst te controleren. Anliker is nu in balbezit. Anliker schiet op doel. Nalbantić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Achim geeft een lange en hoge pass. Bojin heeft problemen om de bal te vangen. Anliker rent richting de bal. Anliker draait met de bal, schiet en ... Nalbantić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 2:1

25e minuut.
Zarkos is nu in balbezit. Zarkos geeft een hoge lob. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 3:1

27e minuut.
Miño speelt de bal door. Masnik probeert de bal met de borst te controleren. Trgovčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgovčević geeft een lange en hoge pass. Vähäkangas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos passt de bal zonder na te denken. Vähäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkangas heeft problemen om de bal te vangen. Vähäkangas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Crăcilă onderschept slim de pass. Crăcilă geeft een hoge lob. Anliker is nu in balbezit. Anliker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 4:1

40e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Zarkos kopt de bal weg. Anliker rent richting de bal. Anliker draait met de bal, schiet en ... Nalbantić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Masnik kopt de bal weg. Aulie rent richting de bal. Petri rent richting de bal. Pantea onderschept slim de pass. Pantea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Evgeniev speelt de bal door. Anliker is nu in balbezit. Daar is Anliker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anliker schiet op doel. Nalbantić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 43%, FC Tawny 57%.
FK-JANKA - FC Tawny 5:1

47e minuut.
Anliker rent richting de bal. Trgovčević rent richting de bal. Totti onderschept slim de pass. Anliker onderschept slim de pass. Anliker schiet op doel. Nalbantić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Grędkiewicz rent richting de bal. Grędkiewicz geeft een hoge lob. Aulie kopt de bal weg. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trgovčević rent richting de bal. Totti verovert de bal door een tackle van achteren. Anliker is nu in balbezit. Trgovčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgovčević schiet op doel. Nalbantić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 6:1

57e minuut.
Vähäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quiroz neemt de hoekschop. Anliker maakt een snoekduik en kopt de bal. Totti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Evgeniev verovert de bal door een tackle van achteren. Evgeniev geeft een hoge lob. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker schiet op doel. Nalbantić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 7:1

65e minuut.
Zarkos is nu in balbezit. Zarkos passt de bal in één keer door. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tawny 8:1

67e minuut.
Trgovčević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Evgeniev de bal. Evgeniev speelt de bal door. Zarkos is nu in balbezit. Zarkos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picka komt het veld opgelopen. Os komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grędkiewicz geeft de bal voor. Masnik kopt de bal weg. Pantea rent richting de bal. Pantea draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wiankowski trapt de bal weg. Picka kopt de bal weg. Zarkos heeft problemen om de bal te vangen. Zarkos schiet op doel. De bal raakt de paal. Os geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Picka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Miño maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Achim kopt de bal weg. Os rent richting de bal. Os haalt uit met een fantastische trap. Nalbantić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Achim met een sublieme pass. Quiroz is nu in balbezit. Os is nu in balbezit. Klungelig pakt Os de bal. Os draait met de bal, schiet en ... Nalbantić bokst de bal weg. Bojin heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Os rent richting de bal. Os haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zarkos kopt de bal weg. Daar is Os, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojin rent richting de bal. Os onderschept slim de pass. Os schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Buitenspel voor Pantea. Goede buitenspelval van de verdediging. Crăcilă neemt vlug de vrije trap. Zarkos heeft problemen om de bal te vangen. Picka rent richting de bal. Picka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 47%, FC Tawny 53%.
FK-JANKA - FC Tawny 8:1