Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Tijuana Xoloitzcuintles CD Juticalpa
541 Defensa Tactiek MasterCruz2.0
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 54.7
excellent Schieten excellent
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Pistocchio geeft een lange en hoge pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko begaat een overtreding. Dalea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalea wilt de vrije trap nemen. Paal!

3e minuut.
Tasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasca passt de bal met de wreef. Covei geeft een lange en hoge pass. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Tampuu geeft de bal voor. Inworp. Tünder met de inworp. Ojaveer rent richting de bal. Ojaveer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Boukadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Tünder verovert de bal door een tackle van achteren. Tünder met een sublieme pass. Ojaveer is nu in balbezit. Ojaveer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Giles probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pistocchio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostrobramski is nu in balbezit. Ostrobramski geeft een lange en hoge pass. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pistocchio rent richting de bal. Pistocchio speelt de bal door. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CD Juticalpa 0:1

21e minuut.
Rule rent richting de bal. Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Ojaveer is nu in balbezit. Ojaveer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CD Juticalpa 1:1

31e minuut.
Boukadida geeft een lange en hoge pass. Skowroński rent richting de bal. Dalea begaat een overtreding. Dalea krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Giles is nu in balbezit. Giles speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistocchio met een snelle inworp. Ostrobramski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 47%, CD Juticalpa 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CD Juticalpa 1:1

46e minuut.
Boukadida geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tünder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giles geeft een hoge lob. Ciobanu krijgt zijn hoofd ertegen. Menicocci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tampuu kopt de bal weg. Bonāts heeft problemen om de bal te vangen. Ciobanu rent richting de bal. Ciobanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bieńkowski met een sublieme pass. Pistocchio rent richting de bal. Pistocchio passt de bal zonder na te denken. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CD Juticalpa 1:2

60e minuut.
Rule bereikt de bal nog maar net als eerste. Tünder verovert de bal door een tackle van achteren. Tünder geeft de bal voor. Ciobanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CD Juticalpa 2:2

76e minuut.
Rule onderschept slim de pass. Rule geeft een lange en hoge pass. Giles kopt de bal weg. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CD Juticalpa 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 45%, CD Juticalpa 55%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CD Juticalpa 3:2