Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leon esmeraldas Zucaritas FC
defensa total Tactiek Anti-Antigua
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 39.8
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Smolinski rent richting de bal. Smolinski geeft een lange en hoge pass. Platas heeft problemen om de bal te vangen. Escoda is nu in balbezit. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Brisuela kopt de bal weg. Smolinski rent richting de bal. Smolinski geeft een lange en hoge pass. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zärban onderschept slim de pass. Zärban controleert de bal met de borst. Zärban speelt de bal door. Escoda rent richting de bal. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 1:0

13e minuut.
Udrescu passt de bal met de wreef. Pomykacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomykacz passt de bal zonder na te denken. Dauda is nu in balbezit. Dauda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zärban met een sublieme pass. Brisuela heeft problemen om de bal te vangen. Brisuela passt de bal in één keer door. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 2:0

20e minuut.
Meneses raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortega komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Díaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Udrescu met een snelle inworp. Pawluk geeft een lange en hoge pass. Manjarín maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zärban bereikt de bal nog maar net als eerste. Zärban passt de bal in één keer door. Kropf heeft problemen om de bal te vangen. Kropf draait met de bal, schiet en ... Canío maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 3:0

24e minuut.
Brisuela kopt de bal weg. Zärban bereikt de bal nog maar net als eerste. Zärban passt de bal in één keer door. Kropf rent richting de bal. Kropf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valibey krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Brisuela passt de bal in één keer door. Zärban bereikt de bal nog maar net als eerste. Zärban geeft een lange en hoge pass. Kropf is nu in balbezit. Kropf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Źdźbło speelt de bal door. Escoda rent richting de bal. Dauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda verovert de bal door een tackle van achteren. Escoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela geeft een lange en hoge pass. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 4:0

42e minuut.
Valibey verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Padgureckas de bal. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín haalt uit met een fantastische trap. Źdźbło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 4:1

44e minuut.
Brisuela met een sublieme pass. Padgureckas probeert naar een medespeler te passen. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomykacz onderschept slim de pass. Pomykacz draait met de bal, schiet en ... Źdźbło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 39%, Zucaritas FC 61%.
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 4:2

46e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Pomykacz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroyo. Arroyo krijgt een gele kaart. Platas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lochmatter komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pomykacz met een snelle inworp. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Smolinski is nu in balbezit. Smolinski passt de bal in één keer door. Bravo is nu in balbezit. Escoda onderschept slim de pass. Escoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Smolinski rent richting de bal. Smolinski met een sublieme pass. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Canío probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Smolinski met een snelle inworp. Brisuela is nu in balbezit. Brisuela geeft een hoge lob. Kropf is nu in balbezit. Kropf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 5:2

54e minuut.
Daar is Udrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu met een sublieme pass. Barajas heeft problemen om de bal te vangen. Kropf rent richting de bal. Kropf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Smolinski rent richting de bal. Smolinski passt de bal in één keer door. Escoda rent richting de bal. Escoda haalt uit met een fantastische trap. Canío probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Escoda geeft een hoge lob. Zärban krijgt zijn hoofd ertegen. Abajo kopt de bal weg. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 6:2

61e minuut.
Brisuela passt de bal zonder na te denken. Smolinski is nu in balbezit. Smolinski met een sublieme pass. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zärban rent richting de bal. Zärban geeft de bal voor. Kropf is nu in balbezit. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 7:2

65e minuut.
Zärban bereikt de bal nog maar net als eerste. Zärban passt de bal met de wreef. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela geeft een lange en hoge pass. Escoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Canío kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 8:2

69e minuut.
Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Zärban bereikt de bal nog maar net als eerste. Zärban geeft een hoge lob. Escoda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela geeft een lange en hoge pass. Escoda kopt de bal weg. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf schiet op doel. Canío verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Brisuela probeert naar een medespeler te passen. Zärban is nu in balbezit. Zärban geeft een hoge lob. Kropf springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Escoda rent richting de bal. Escoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 9:2

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Dauda de bal onder controle te krijgen. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela passt de bal in één keer door. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf draait met de bal, schiet en ... Canío bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 10:2

84e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 38%, Zucaritas FC 62%.
Leon esmeraldas - Zucaritas FC 10:2