Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zucaritas FC La Antigua
Anti-Antigua Tactiek 532B
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen good


10e minuut.
Dauda is nu in balbezit. Mannermaa onderschept slim de pass. Mannermaa met een sublieme pass. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Medina kopt de bal weg. Jerez heeft problemen om de bal te vangen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Orlich geeft een hoge lob. Inworp. Udrescu met de inworp. Pomykacz geeft een hoge lob. Manjarín krijgt zijn hoofd ertegen. Endrődi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ferreira met een snelle inworp. Biliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliotti geeft een lange en hoge pass. Jerez maakt een snoekduik en kopt de bal. Canío werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Biliotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina begaat een overtreding. Medina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 35%, La Antigua 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zucaritas FC - La Antigua 0:0

46e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft de bal voor. Daar is Barajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes met een sublieme pass. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Daar is Manjarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto is nu in balbezit. Manjarín onderschept slim de pass. Manjarín draait met de bal, schiet en ... Endrődi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zucaritas FC - La Antigua 1:0

60e minuut.
Pomykacz rent richting de bal. Biliotti verovert de bal door een tackle van achteren. Biliotti geeft de bal voor. Jerez is nu in balbezit. Jerez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Biliotti kopt de bal weg. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viroli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pawluk kopt de bal weg. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Escamilla is nu in balbezit. Manjarín onderschept slim de pass. Manjarín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Biliotti passt de bal zonder na te denken. Viroli is nu in balbezit. Viroli geeft een hoge lob. Jerez maakt een snoekduik en kopt de bal. Canío maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jerez schiet op doel. García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canío met een sublieme pass. Viroli is nu in balbezit. Viroli draait met de bal, schiet en ... Canío bokst de bal weg.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Viroli de bal onder controle te krijgen. Pomykacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomykacz met een sublieme pass. Manjarín heeft problemen om de bal te vangen. Manjarín schiet op doel. Endrődi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 49%, La Antigua 51%.
Zucaritas FC - La Antigua 1:0