Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Castello CHROBRY_1946
Normal Tactiek OFF-TOT
42% Balbezit 58%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 59
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
17.6 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten uitmuntend
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Boillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli onderschept slim de pass. Jost is nu in balbezit. Bierli onderschept slim de pass. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:1

4e minuut.
Busquets geeft een hoge lob. Abächerli kopt de bal weg. Daar is Luchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:3

7e minuut.
Borer passt de bal met de wreef. Lenz is nu in balbezit. Fannin verovert de bal door een tackle van achteren. Fannin draait met de bal, schiet en ... Elmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:4

8e minuut.
Bădilă speelt de bal door. Klungelig pakt Busquets de bal. Busquets met een sublieme pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:5

11e minuut.
Busquets met de inworp. Theiler rent richting de bal. Theiler geeft een hoge lob. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. Elmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fannin is nu in balbezit. Fannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:6

12e minuut.
Fannin is nu in balbezit. Theiler speelt de bal door. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Elmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:7

15e minuut.
Abächerli passt de bal zonder na te denken. Luchs verovert de bal door een tackle van achteren. Bach rent richting de bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:8

17e minuut.
Rósa passt de bal zonder na te denken. Theiler geeft de bal voor. Luchs heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Elmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een hoge lob. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:9

21e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler geeft een lange en hoge pass. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Elmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:10

22e minuut.
Turri probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rósa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busquets geeft een hoge lob. Bach springt en kopt de bal. Elmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Luchs is nu in balbezit. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Abächerli is nu in balbezit. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:11

32e minuut.
Daar is Herr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounadis geeft de bal voor. Daar is Fannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Elmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:12

33e minuut.
Herr passt de bal met de wreef. Luchs rent richting de bal. Abächerli verovert de bal door een tackle van achteren. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bierli kopt de bal weg. Young heeft problemen om de bal te vangen. Theiler probeert naar een medespeler te passen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Elmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:13

37e minuut.
Busquets rent richting de bal. Bach rent richting de bal. Bach passt de bal met de wreef. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bierli passt de bal in één keer door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:14

40e minuut.
Turri kopt de bal weg. Bădilă geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Theiler geeft de bal voor. Abächerli rent richting de bal. Turri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abächerli raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Abächerli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:15

43e minuut.
Abächerli passt de bal in één keer door. Jost is nu in balbezit. Fannin maakt een afschuwelijke overtreding. Fannin krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Theiler geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Bierli heeft problemen om de bal te vangen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Castello 88%, CHROBRY_1946 12%.
AS Castello - CHROBRY_1946 0:15

50e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Lappé kan de bal niet met de borst controleren. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:16

55e minuut.
Theiler probeert naar een medespeler te passen. Fannin heeft problemen om de bal te vangen. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abächerli stond buitenspel. Lappé neemt vlug de vrije trap. Busquets geeft een lange en hoge pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Young de bal. Young geeft een hoge lob. Busquets kopt de bal weg. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Paal! Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fannin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:17

60e minuut.
Elmer trapt de bal weg. Rósa met een sublieme pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:18

62e minuut.
Lenz met een sublieme pass. Inworp. Rósa met een snelle inworp. Busquets geeft een lange en hoge pass. Fannin maakt een snoekduik en kopt de bal. Elmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Boillat geeft een lange en hoge pass. Daar is Rósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rósa speelt de bal door. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Elmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Rósa met een snelle inworp. Busquets geeft de bal voor. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Elmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lappé de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Elmer trapt de bal weg. Bierli kopt de bal weg. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:19

70e minuut.
Bierli onderschept slim de pass. Jost is nu in balbezit. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli geeft de bal voor. Abächerli springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:20

71e minuut.
Herr passt de bal in één keer door. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bach. Bach krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Abächerli is nu in balbezit. Abächerli passt de bal in één keer door. Fannin rent richting de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Elmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:21

74e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft een hoge lob. Abächerli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rósa kopt de bal weg. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een hoge lob. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:22

79e minuut.
Bierli kopt de bal weg. Theiler geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. Elmer bokst de bal weg. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Elmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:23

80e minuut.
Abächerli verovert de bal door een tackle van achteren. Herr begaat een overtreding. Abächerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kounadis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fannin is nu in balbezit. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:24

82e minuut.
Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets met een sublieme pass. Fannin is nu in balbezit. Fannin schiet op doel. Elmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:25

83e minuut.
Theiler geeft een lange en hoge pass. Elmer probeert naar een medespeler te passen. Busquets geeft een hoge lob. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:26

85e minuut.
Bach is nu in balbezit. Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal in één keer door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Luchs rent richting de bal. Luchs geeft een lange en hoge pass. Rósa kopt de bal weg. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Elmer bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Elmer trapt de bal weg. Theiler rent richting de bal. Theiler geeft een lange en hoge pass. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:27

88e minuut.
Herr speelt de bal door. Lenz speelt de bal door. Klungelig pakt Turri de bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Theiler controleert de bal met de borst. Theiler probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach draait met de bal, schiet en ... Elmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Castello - CHROBRY_1946 0:28

90e minuut.
Rósa rent richting de bal. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft de bal voor. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Castello 93%, CHROBRY_1946 7%.
AS Castello - CHROBRY_1946 0:28