Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZA-WROCŁAW Malczew Radom
ok Tactiek Jazda
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 40.8
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Hoppstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoppstetter passt de bal met de wreef. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzejewski draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Malczew Radom 0:1

10e minuut.
Amantegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valihora rent richting de bal. Valihora passt de bal zonder na te denken. Mierzejewski is nu in balbezit. Mierzejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Nemcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemcsik probeert naar een medespeler te passen. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk schiet op doel. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Silhavý is nu in balbezit. Silhavý met een sublieme pass. Młocek is nu in balbezit. Młocek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FORZA-WROCŁAW - Malczew Radom 1:1

16e minuut.
Silhavý verovert de bal door een tackle van achteren. Małecki rent richting de bal. Małecki passt de bal zonder na te denken. Hoppstetter rent richting de bal. Hoppstetter geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Candar speelt de bal door. Nemcsik rent richting de bal. Nemcsik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt von Falk de bal. von Falk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nemcsik met een snelle inworp. Silhavý is nu in balbezit. Silhavý met een sublieme pass. Klungelig pakt von Falk de bal. von Falk haalt uit met een fantastische trap. Biesiada bokst de bal weg.

32e minuut.
Sanna probeert naar een medespeler te passen. Małecki rent richting de bal. Okołowicz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Okołowicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Amantegui verovert de bal door een tackle van achteren. Amantegui geeft een hoge lob. Młocek kopt de bal weg. von Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Silhavý kopt de bal weg. Šulák heeft problemen om de bal te vangen. von Falk probeert naar een medespeler te passen. Młocek is nu in balbezit. Młocek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Malczew Radom 2:1

43e minuut.
Šulák bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk onderschept slim de pass. von Falk probeert naar een medespeler te passen. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek draait met de bal, schiet en ... Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 40%, Malczew Radom 60%.
FORZA-WROCŁAW - Malczew Radom 2:1

47e minuut.
Candar geeft de bal voor. Šepelj kan de bal niet met de borst controleren. Šepelj passt de bal zonder na te denken. Daar is von Falk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Falk haalt uit met een fantastische trap. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Małecki kopt de bal weg. Silhavý speelt de bal door. Małecki heeft problemen om de bal te vangen. von Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbeinsson heeft problemen om de bal te vangen. Silhavý maakt een afschuwelijke overtreding. Silhavý is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Šepelj kan de bal niet met de borst controleren. Šepelj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Młocek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Falk is nu in balbezit. von Falk schiet op doel. Biesiada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Malczew Radom 3:1

56e minuut.
Candar geeft de bal voor. Inworp. Ptak met een snelle inworp. Kolbeinsson rent richting de bal. Kolbeinsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nemcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladeira rent richting de bal. Nemcsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nemcsik krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Małecki de bal. Małecki speelt de bal door. Amantegui geeft de bal voor. von Falk is nu in balbezit. von Falk haalt uit met een fantastische trap. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Młocek kopt de bal weg. Nemcsik geeft een hoge lob. Faber rent richting de bal. von Falk verovert de bal door een tackle van achteren. von Falk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Malczew Radom 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 44%, Malczew Radom 56%.
FORZA-WROCŁAW - Malczew Radom 4:1