Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twerkerzy może sie uda
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sulowski speelt de bal door. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dehnstein de bal onder controle te krijgen. Dehnstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sulowski rent richting de bal. Güneşdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşdoğan passt de bal met de wreef. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sulowski passt de bal zonder na te denken. Wigier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Retlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Primera is nu in balbezit. Primera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - może sie uda 1:0

19e minuut.
Stańkowski passt de bal in één keer door. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac speelt de bal door. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pupovac rent richting de bal. Pupovac geeft de bal voor. Wroński rent richting de bal. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Stroessner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Lipiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupovac onderschept slim de pass. Pupovac geeft de bal voor. Primera rent richting de bal. Primera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kubot passt de bal met de wreef. Dehnstein rent richting de bal. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert de bal aan de voet te houden. Retlewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 32%, może sie uda 68%.
Twerkerzy - może sie uda 1:0

46e minuut.
Wigier passt de bal in één keer door. Badaczewski rent richting de bal. Brogni begaat een overtreding. Brogni krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Brogni rent richting de bal. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera passt de bal zonder na te denken. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Retlewski bokst de bal weg. Paal!

56e minuut.
Conde kopt de bal weg. Stańkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneşdoğan. Güneşdoğan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde onderschept slim de pass. Ścianek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ścianek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 47%, może sie uda 53%.
Twerkerzy - może sie uda 1:0