Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vučevci nk simultanka
Normal Tactiek 521k1
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 53.4
poor Schieten outstanding
hopeless Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Conjić kopt de bal weg. Talić probeert naar een medespeler te passen. Drakić probeert naar een medespeler te passen. Ndecky rent richting de bal. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Bigović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:1

8e minuut.
Daar is Conjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erić bereikt de bal nog maar net als eerste. Erić passt de bal in één keer door. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Bigović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:2

11e minuut.
Talić onderschept slim de pass. Talić geeft de bal voor. Svitlica met een sublieme pass. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Bigović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:3

13e minuut.
Erić probeert naar een medespeler te passen. Svitlica rent richting de bal. Svitlica passt de bal in één keer door. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Talić passt de bal met de wreef. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica geeft een lange en hoge pass. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Bigović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić passt de bal zonder na te denken. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky schiet op doel. Bigović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:4

21e minuut.
Janko speelt de bal door. Rimanić speelt de bal door. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ndecky de bal. Ndecky schiet op doel. Bigović bokst de bal weg.

24e minuut.
Talić kan de bal niet met de borst controleren. Talić passt de bal zonder na te denken. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Bigović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:5

24e minuut.
Rimanić met een sublieme pass. Erić bereikt de bal nog maar net als eerste. Erić passt de bal in één keer door. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jod geeft een hoge lob. Inworp. Erić met een snelle inworp. Drakić geeft een lange en hoge pass. Ndecky krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:6

26e minuut.
Krklec heeft problemen om de bal te vangen. Krklec geeft de bal voor. Drakić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ndecky de bal. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Svitlica rent richting de bal. Svitlica geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jod de bal onder controle te krijgen. Ndecky rent richting de bal. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:7

34e minuut.
Inworp. Zorović met een snelle inworp. Talić speelt de bal door. Ndecky rent richting de bal. Ndecky schiet op doel. Bigović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Jod geeft een lange en hoge pass. Talić kopt de bal weg. Ndecky probeert de bal met de borst te controleren. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Jod probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ndecky passt de bal met de wreef. Erić rent richting de bal. Erić met een sublieme pass. Daar is Ndecky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndecky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:8

39e minuut.
Pejić kopt de bal weg. Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica passt de bal zonder na te denken. Ndecky heeft problemen om de bal te vangen. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Erić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drakić is nu in balbezit. Drakić passt de bal zonder na te denken. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ndecky onderschept slim de pass. Svitlica rent richting de bal. Svitlica met een sublieme pass. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rečica is nu in balbezit. Rečica geeft een hoge lob. Talić met een sublieme pass. Drakić rent richting de bal. Drakić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vučevci 82%, nk simultanka 18%.
FC Vučevci - nk simultanka 0:8

54e minuut.
Jod geeft een lange en hoge pass. Talić kopt de bal weg. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:9

56e minuut.
Talić probeert naar een medespeler te passen. Drakić met een sublieme pass. Svitlica speelt de bal door. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Erić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Talić de bal. Talić passt de bal zonder na te denken. Ndecky probeert de bal met de borst te controleren. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Drakić is nu in balbezit. Drakić geeft een hoge lob. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Bigović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:10

64e minuut.
Erić onderschept slim de pass. Drakić rent richting de bal. Drakić probeert naar een medespeler te passen. Ndecky rent richting de bal. Ndecky schiet op doel. Bigović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ndecky is nu in balbezit. Pejić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ndecky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ndecky neemt de penalty, wat een uithaal! Bigović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Talić speelt de bal door. Rečica geeft een lange en hoge pass. Talić kopt de bal weg. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Talić bereikt de bal nog maar net als eerste. Talić probeert naar een medespeler te passen. Ndecky rent richting de bal. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Bigović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:11

71e minuut.
Erić is nu in balbezit. Erić geeft de bal voor. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Erić kopt de bal weg. Drakić met een sublieme pass. Ndecky rent richting de bal. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Bigović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:12

75e minuut.
Stanivuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Talić onderschept slim de pass. Talić probeert naar een medespeler te passen. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Bigović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Svitlica passt de bal zonder na te denken. Pejić onderschept slim de pass. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Bigović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:13

79e minuut.
Janko probeert naar een medespeler te passen. Svitlica heeft problemen om de bal te vangen. Talić met een sublieme pass. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić passt de bal zonder na te denken. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Bigović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vučevci - nk simultanka 0:14

85e minuut.
Rečica geeft de bal voor. Inworp. Erić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Erić kopt de bal weg. Drakić probeert naar een medespeler te passen. Talić probeert naar een medespeler te passen. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Bigović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Rimanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Drakić speelt de bal door. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bigović trapt de bal weg van het doel. Talić met een sublieme pass. Drakić met een sublieme pass. Klungelig pakt Ndecky de bal. Ndecky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vučevci 81%, nk simultanka 19%.
FC Vučevci - nk simultanka 0:14