Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-02-12 18:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Spin Of Terrible Winds Wellington Pheonix
modificata Tactiek second
33% Balbezit 67%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 29.8
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
tragisch Verdedigen slecht


3e minuut.
Thiaguinho passt de bal zonder na te denken. Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj passt de bal met de wreef. Thiaguinho is nu in balbezit. Thiaguinho draait met de bal, schiet en ... Mitchell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Rennell geeft een hoge lob. Inworp. Płoszaj met een snelle inworp. Brzęczyszkiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freebairn met de inworp. Lanev is nu in balbezit. Thiaguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Thiaguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:1

28e minuut.
Płoszaj speelt de bal door. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie geeft de bal voor. Thiaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiaguinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mitchell trapt de bal weg. Mitchell kopt de bal weg. Klungelig pakt Rennell de bal. Thiaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiaguinho haalt uit met een fantastische trap. Mitchell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Płoszaj geeft een hoge lob. Inworp. Lanev met de inworp. Thiaguinho rent richting de bal. Thiaguinho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 56%, Wellington Pheonix 44%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:1

46e minuut.
Emery komt het veld opgelopen. Baholo komt het veld opgelopen. Lanev komt het veld opgelopen. Richards komt het veld opgelopen. Congerton komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rennell de bal onder controle te krijgen. Thiaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiaguinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj passt de bal in één keer door. Baholo met een sublieme pass. Freebairn is nu in balbezit. Freebairn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brzęczyszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Thiaguinho de bal. Thiaguinho haalt uit met een fantastische trap. Mitchell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Płoszaj geeft de bal voor. Mitchell probeert naar een medespeler te passen. Płoszaj kopt de bal weg. Thiaguinho rent richting de bal. Thiaguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 59%, Wellington Pheonix 41%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:2