Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador U21 Īrān U21
bladis,dt Tactiek Iran
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 36.9
adequate Schieten good
weak Passen weak
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Atocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mumtazi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasito Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasito Rodríguez geeft een lange en hoge pass. de Mello is nu in balbezit. de Mello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Mello rent richting de bal. de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Īrān U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 43%, Īrān U21 57%.
El Salvador U21 - Īrān U21 1:0

48e minuut.
Mechergui geeft een hoge lob. Ramhe kan de bal niet met de borst controleren. Barrientos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrientos krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Moullai passt de bal met de wreef. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Salvador U21 - Īrān U21 1:1

53e minuut.
Tomasito Rodríguez geeft de bal voor. Machardiegui rent richting de bal. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar draait met de bal, schiet en ... Jayhoon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Īrān U21 2:1

54e minuut.
Benítez rent richting de bal. Moullai is nu in balbezit. Benítez begaat een overtreding. Benítez krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana begaat een overtreding. Estili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moullai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal. Orellana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Moullai met de inworp. Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi geeft een lange en hoge pass. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel. Orellana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Thabet passt de bal in één keer door. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barrientos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barrientos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Ramhe geeft een lange en hoge pass. Tomasito Rodríguez speelt de bal door. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello draait met de bal, schiet en ... Jayhoon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 43%, Īrān U21 57%.
El Salvador U21 - Īrān U21 2:1