Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektrociepłownia Pewex torinoclub40
Do przodu Tactiek moja
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen good


4e minuut.
Starović is nu in balbezit. Gilyán rent richting de bal. Starović verovert de bal door een tackle van achteren. Starović geeft de bal voor. Siu Chee springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Starović probeert naar een medespeler te passen. Pavičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavičić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siu Chee neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Carrasco geeft de bal voor. Mikloš speelt de bal door. Klungelig pakt Buttu de bal. Pavičić rent richting de bal. Pavičić schiet op doel. Baird verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siu Chee rent richting de bal. Siu Chee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Siu Chee onderschept slim de pass. Siu Chee speelt de bal door. Pavičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavičić haalt uit met een fantastische trap. Baird maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Murcia is nu in balbezit. Mikloš onderschept slim de pass. Mikloš probeert naar een medespeler te passen. Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jankowiak kopt de bal weg. Estélyi is nu in balbezit. Estélyi geeft de bal voor. Siu Chee maakt een snoekduik en kopt de bal. Buttu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Buttu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikloš met een snelle inworp. Pavičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavičić haalt uit met een fantastische trap. Baird probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mikloš met een sublieme pass. Pavičić rent richting de bal. Pavičić speelt de bal door. Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee haalt uit met een fantastische trap. Baird verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - torinoclub40 1:0

32e minuut.
Caturla geeft de bal voor. Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee speelt de bal door. Pavičić rent richting de bal. Pavičić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektrociepłownia Pewex 33%, torinoclub40 67%.
Elektrociepłownia Pewex - torinoclub40 1:0

53e minuut.
Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilyán met een snelle inworp. Płotka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mikloš geeft een lange en hoge pass. Daar is Gilyán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Jankowiak geeft de bal voor. Starović rent richting de bal. Starović passt de bal met de wreef. Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Starović passt de bal met de wreef. Pavičić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rędzina. Rędzina krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Wojtaś geeft een lange en hoge pass. Siu Chee kopt de bal weg. Estélyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Estélyi draait met de bal, schiet en ... Baird maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wojtaś passt de bal met de wreef. Pavičić rent richting de bal. Pavičić passt de bal met de wreef. Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Rędzina kopt de bal weg. Wojtaś probeert naar een medespeler te passen. Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee schiet op doel. Baird maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - torinoclub40 2:0

69e minuut.
Wojtaś rent richting de bal. Wojtaś passt de bal zonder na te denken. Pavičić is nu in balbezit. Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mikloš met de inworp. Pavičić rent richting de bal. Pavičić passt de bal in één keer door. Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cvelfer rent richting de bal. Wojtaś onderschept slim de pass. Wojtaś passt de bal in één keer door. Siu Chee rent richting de bal. Siu Chee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Inworp. Przedpełski komt het veld opgelopen. Vršajević komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Murcia onderschept slim de pass. Murcia geeft een lange en hoge pass. İnce rent richting de bal. Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektrociepłownia Pewex 40%, torinoclub40 60%.
Elektrociepłownia Pewex - torinoclub40 2:0