Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokforki E. C. Leões da Chapada
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 18.2
formidable Schieten poor
outstanding Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mikruta passt de bal met de wreef. van Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dam met een sublieme pass. Brianta rent richting de bal. Brianta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Sagáth de bal. Orca bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca met een sublieme pass. Riebecký heeft problemen om de bal te vangen. Riebecký schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Brianta is nu in balbezit. Brianta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopaczka de bal. Kopaczka geeft de bal voor. Nedzveckis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 1:0

6e minuut.
Nadador heeft problemen om de bal te vangen. Riebecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Riebecký passt de bal in één keer door. Brianta is nu in balbezit. Brianta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brianta is nu in balbezit. Brianta haalt uit met een fantastische trap. de Pinho probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Dam zal de hoekschop nemen. Calheiros bokst de bal weg. Brianta maakt een snoekduik en kopt de bal. Calheiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. de Pinho trapt de bal weg. Mikruta kopt de bal weg. Daar is Nedzveckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedzveckis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brianta is nu in balbezit. Brianta draait met de bal, schiet en ... de Pinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riebecký geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brianta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 2:0

11e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta verovert de bal door een tackle van achteren. Brianta speelt de bal door. Nedzveckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedzveckis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
van Dam probeert naar een medespeler te passen. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta haalt uit met een fantastische trap. de Pinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calheiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 3:0

16e minuut.
Kopaczka probeert naar een medespeler te passen. Riebecký is nu in balbezit. Riebecký passt de bal in één keer door. Nedzveckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedzveckis schiet op doel. Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kopaczka rent richting de bal. Kopaczka passt de bal zonder na te denken. Sagáth rent richting de bal. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 4:0

20e minuut.
Riebecký kopt de bal weg. Brianta heeft problemen om de bal te vangen. Brianta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nedzveckis de bal. Nedzveckis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Dam zal de hoekschop nemen. Nedzveckis kopt de bal weg. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Sagáth passt de bal met de wreef. Riebecký is nu in balbezit. Riebecký passt de bal in één keer door. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nedzveckis geeft een lange en hoge pass. Calheiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is de Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 5:0

33e minuut.
Riebecký geeft een hoge lob. Nedzveckis heeft problemen om de bal te vangen. Pintão rent richting de bal. Nedzveckis onderschept slim de pass. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sagáth kopt de bal weg. Daar is Nedzveckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagáth is nu in balbezit. Sagáth schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Cordeiro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
de Pinho kopt de bal weg. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Brianta rent richting de bal. Brianta geeft een lange en hoge pass. Nedzveckis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 6:0

45e minuut.
Mikruta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Dam de bal. van Dam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nedzveckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedzveckis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokforki 16%, E. C. Leões da Chapada 84%.
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 6:0

47e minuut.
Brianta verovert de bal door een tackle van achteren. Brianta probeert naar een medespeler te passen. Nedzveckis is nu in balbezit. Nedzveckis schiet op doel. Calheiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 7:0

49e minuut.
Kopaczka kopt de bal weg. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Sagáth probeert naar een medespeler te passen. Nedzveckis heeft problemen om de bal te vangen. Nedzveckis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sagáth passt de bal in één keer door. Brianta rent richting de bal. Brianta passt de bal met de wreef. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 8:0

52e minuut.
Mikruta met een sublieme pass. Sagáth is nu in balbezit. Sagáth met een sublieme pass. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik geeft een lange en hoge pass. Brianta kopt de bal weg. Nedzveckis is nu in balbezit. Nedzveckis schiet op doel. Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedzveckis is nu in balbezit. Nedzveckis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 9:0

58e minuut.
Sagáth probeert naar een medespeler te passen. Nedzveckis is nu in balbezit. Nedzveckis passt de bal zonder na te denken. van Dam geeft een lange en hoge pass. Brianta maakt een snoekduik en kopt de bal. Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Brianta de bal. Brianta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sagáth passt de bal zonder na te denken. van Dam met een sublieme pass. Riebecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Riebecký geeft een lange en hoge pass. Nedzveckis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kopaczka kopt de bal weg. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta passt de bal zonder na te denken. Daar is Nedzveckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 10:0

63e minuut.
Brianta draait met de bal, schiet en ... Calheiros met een sublieme pass. Sagáth kopt de bal weg. Klungelig pakt Nedzveckis de bal. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ... Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Riebecký is nu in balbezit. Riebecký geeft een lange en hoge pass. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 11:0

66e minuut.
Nedzveckis verovert de bal door een tackle van achteren. Sagáth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth passt de bal zonder na te denken. Brianta rent richting de bal. Brianta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nedzveckis heeft problemen om de bal te vangen. Brianta is nu in balbezit. Brianta schiet op doel. Calheiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
van Dam rent richting de bal. van Dam passt de bal zonder na te denken. Nedzveckis is nu in balbezit. Nedzveckis schiet op doel. Calheiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 12:0

71e minuut.
Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka geeft de bal voor. Klungelig pakt Sagáth de bal. Sagáth geeft een lange en hoge pass. Nedzveckis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Riebecký probeert naar een medespeler te passen. Sagáth is nu in balbezit. Sagáth probeert naar een medespeler te passen. Nedzveckis heeft problemen om de bal te vangen. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta speelt de bal door. van Dam met een sublieme pass. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 13:0

81e minuut.
Riebecký rent richting de bal. Riebecký passt de bal in één keer door. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 14:0

83e minuut.
van Dam met een sublieme pass. Sagáth is nu in balbezit. Sagáth passt de bal in één keer door. Brianta heeft problemen om de bal te vangen. Brianta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 15:0

85e minuut.
Riebecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Riebecký heeft problemen om de bal te vangen. Riebecký probeert naar een medespeler te passen. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis schiet op doel. De bal raakt de paal. de Pinho heeft problemen om de bal te vangen. Brianta is nu in balbezit. Brianta haalt uit met een fantastische trap. Calheiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 16:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Dam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedzveckis heeft problemen om de bal te vangen. Nedzveckis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brianta de bal onder controle te krijgen. Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokforki 12%, E. C. Leões da Chapada 88%.
Rokforki - E. C. Leões da Chapada 16:0