Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleach NSW AL-X
523 Tactiek 424
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 29.2
solid Schieten average
average Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Lascu heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domide de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ilioara passt de bal zonder na te denken. Jantz is nu in balbezit. Met opzet legt Lascu zijn tegenspeler op de grond. Lascu krijgt een gele kaart. Jantz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ampuero met een snel genomen vrije trap. Domide springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Stroniarz kopt de bal weg. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ilioara de bal. Ilioara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Maury passt de bal met de wreef. Gargano is nu in balbezit. Jantz verovert de bal door een tackle van achteren. Jantz geeft de bal voor. Domide krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stroniarz kopt de bal weg. Ilioara heeft problemen om de bal te vangen. Hendriks onderschept slim de pass. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Poudal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Teodorescu geeft de bal voor. Liliyev probeert de bal met de borst te controleren. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - AL-X 1:0

19e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Stroniarz geeft een hoge lob. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Poudal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cantó bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantó probeert naar een medespeler te passen. Ampuero speelt de bal door. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lascu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jantz met de inworp. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zhuri is nu in balbezit. Zhuri met een sublieme pass. Özaltaylı rent richting de bal. Durquet rent richting de bal. Durquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Ampuero verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osuna. Osuna krijgt een gele kaart. Ampuero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ampuero met een snel genomen vrije trap. Domide springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - AL-X 2:0

41e minuut.
Lascu verovert de bal door een tackle van achteren. Lascu geeft de bal voor. Özaltaylı is nu in balbezit. Özaltaylı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - AL-X 2:1

42e minuut.
Özaltaylı is nu in balbezit. Durquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz begaat een overtreding. Stroniarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 35%, AL-X 65%.
Bleach NSW - AL-X 2:1

50e minuut.
Mikyska is nu in balbezit. Mikyska passt de bal in één keer door. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Osuna geeft een hoge lob. Cantó probeert de bal aan de voet te houden. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero passt de bal zonder na te denken. Mikyska geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Osuna rent richting de bal. Ampuero onderschept slim de pass. Mikyska probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Liliyev geeft een hoge lob. Hrašč is nu in balbezit. Özaltaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Özaltaylı schiet op doel. Carvalho Gomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bleach NSW - AL-X 2:2

74e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Armijo kopt de bal weg. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı schiet op doel. Carvalho Gomes bokst de bal weg.

78e minuut.
Armijo rent richting de bal. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı schiet op doel. Carvalho Gomes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 32%, AL-X 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bleach NSW - AL-X 2:2