Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blooming TR Bleach NSW
Chulo Tactiek 523
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten good
weak Passen weak
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Ampuero passt de bal met de wreef. Picamilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blooming TR - Bleach NSW 0:1

31e minuut.
Stroniarz passt de bal met de wreef. Alday is nu in balbezit. Sismanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alday raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alday kan niet meer verder spelen. Salinas komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrašč komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blooming TR 60%, Bleach NSW 40%.
Blooming TR - Bleach NSW 0:1

48e minuut.
Ugarte rent richting de bal. Mikyska verovert de bal door een tackle van achteren. Mikyska met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Ampuero de bal onder controle te krijgen. Vitabar is nu in balbezit. Met opzet legt Hrašč zijn tegenspeler op de grond. Hrašč krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Teodorescu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stroniarz rent richting de bal. Mikyska speelt de bal door. Salinas speelt de bal door. Mikyska bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikyska geeft een hoge lob. Trecate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blooming TR 62%, Bleach NSW 38%.
Blooming TR - Bleach NSW 0:1