Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resta FC PRIEZNIK
Sweep Tactiek FULL TIMER
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 42.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Daar is Francescoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svéda rent richting de bal. Francescoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svéda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svéda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Castelho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Castelho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lorenc is nu in balbezit. Lorenc speelt de bal door. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Resta FC - PRIEZNIK 0:1

10e minuut.
Râpanu is nu in balbezit. Zúńiga onderschept slim de pass. Zúńiga geeft de bal voor. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Del Francia is nu in balbezit. Del Francia passt de bal met de wreef. Svéda rent richting de bal. Svéda schiet op doel. Castelho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Del Francia passt de bal zonder na te denken. Farioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Farioli met een sublieme pass. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Castelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Del Francia passt de bal zonder na te denken. Râpanu rent richting de bal. Del Francia rent richting de bal. Del Francia geeft de bal voor. Svéda kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Resta FC - PRIEZNIK 0:2

35e minuut.
Helenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Capraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capraro geeft een hoge lob. Svéda rent richting de bal. Svéda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Poshev heeft problemen om de bal te vangen. Râpanu is nu in balbezit. Poshev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poshev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resta FC 57%, PRIEZNIK 43%.
Resta FC - PRIEZNIK 0:2

47e minuut.
Lăcustă controleert de bal met de borst. Vargalui onderschept slim de pass. Vargalui geeft een hoge lob. Alarcón rent richting de bal. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Sunanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Görgülü rent richting de bal. Görgülü met een sublieme pass. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă draait met de bal, schiet en ... Sunanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Damgaard geeft de bal voor. Del Francia kopt de bal weg. Klungelig pakt Svéda de bal. Svéda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resta FC - PRIEZNIK 0:3

68e minuut.
Jepsen komt het veld opgelopen. Mircea komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Augustín rent richting de bal. Augustín geeft een hoge lob. Del Francia speelt de bal door. Svéda heeft problemen om de bal te vangen. Svéda draait met de bal, schiet en ... Castelho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Resta FC - PRIEZNIK 0:4

81e minuut.
Poshev kan de bal niet met de borst controleren. Poshev geeft de bal voor. Del Francia kopt de bal weg. Svéda rent richting de bal. Svéda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Del Francia rent richting de bal. Alem onderschept slim de pass. Alem passt de bal in één keer door. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Farioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Farioli met een sublieme pass. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Castelho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resta FC - PRIEZNIK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resta FC 47%, PRIEZNIK 53%.
Resta FC - PRIEZNIK 0:5