Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shinigamii AL-X
451 Tactiek 424
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


19e minuut.
Lanssens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suryono komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı onderschept slim de pass. Özaltaylı haalt uit met een fantastische trap. Suhardiman probeert de bal aan de voet te houden. Fournier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinigamii - AL-X 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jawhar met de inworp. Suseno speelt de bal door. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shinigamii - AL-X 1:1

30e minuut.
Bajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajek geeft een hoge lob. Daar is Cocu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinigamii 56%, AL-X 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shinigamii - AL-X 1:1

46e minuut.
Dombi komt het veld opgelopen. Nunes komt het veld opgelopen. Benitez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cocu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi onderschept slim de pass. Dombi met een sublieme pass. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Gargano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özaltaylı is nu in balbezit. Özaltaylı passt de bal met de wreef. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Becleanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombi met een snelle inworp. Özaltaylı is nu in balbezit. Özaltaylı draait met de bal, schiet en ... Fournier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinigamii 49%, AL-X 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shinigamii - AL-X 1:1