Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blooming TR AL-X
Chulo Tactiek 424
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 37.4
solid Schieten adequate
average Passen adequate
solid Verdedigen average


15e minuut.
Malvitani rent richting de bal. Malvitani passt de bal met de wreef. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı haalt uit met een fantastische trap. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luca met een harde bal richting middenveld. Trecate kopt de bal weg. Lýsek rent richting de bal. Lýsek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gudava speelt de bal door. Daar is Lýsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lýsek probeert naar een medespeler te passen. Vitabar heeft problemen om de bal te vangen. Vitabar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lýsek kopt de bal weg. Lascu heeft problemen om de bal te vangen. Vitabar rent richting de bal. Vitabar draait met de bal, schiet en ... Luca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Vitabar is nu in balbezit. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek onderschept slim de pass. Lýsek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
López Molero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merlo met een snelle inworp. Lýsek rent richting de bal. Lýsek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Trecate onderschept slim de pass. Vitabar geeft een lange en hoge pass. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo schiet op doel. Daar is Hendriks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Luca met een harde bal richting middenveld. Malvitani kopt de bal weg. Lýsek is nu in balbezit. Lýsek schiet op doel. Luca bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Cucurullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malvitani is nu in balbezit. Özaltaylı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özaltaylı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blooming TR 49%, AL-X 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blooming TR - AL-X 0:0

50e minuut.
Barboza geeft de bal voor. Inworp. Merlo met een snelle inworp. Lýsek is nu in balbezit. Lýsek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu is nu in balbezit. Lascu passt de bal met de wreef. Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek schiet op doel. Luca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hendriks geeft een hoge lob. Malvitani is nu in balbezit. Malvitani geeft de bal voor. Lýsek probeert de bal met de borst te controleren. Lýsek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alí geeft de bal voor. Özaltaylı is nu in balbezit. Picamilho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özaltaylı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özaltaylı wilt de vrije trap nemen. Fillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
López Molero probeert naar een medespeler te passen. Malvitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvitani met een sublieme pass. Lýsek rent richting de bal. Lýsek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blooming TR - AL-X 1:0

80e minuut.
Malvitani passt de bal met de wreef. Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek schiet op doel. Luca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
López Molero is nu in balbezit. Trecate onderschept slim de pass. Trecate speelt de bal door. Klungelig pakt Lýsek de bal. Lýsek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blooming TR 45%, AL-X 55%.
Blooming TR - AL-X 1:0