Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resta FC AL-X
Sweep Tactiek 424
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Armijo met de inworp. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı geeft de bal voor. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gaspar passt de bal in één keer door. Gargano is nu in balbezit. Gargano passt de bal met de wreef. Durquet rent richting de bal. Durquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Durquet onderschept slim de pass. Durquet geeft de bal voor. Vargalui kopt de bal weg. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı haalt uit met een fantastische trap. Castelho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resta FC 76%, AL-X 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Resta FC - AL-X 0:0

49e minuut.
Dombi kopt de bal weg. Durquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durquet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özaltaylı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Castelho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Inworp. Jepsen komt het veld opgelopen. Mircea komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dombi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Özaltaylı de bal. Veter speelt de bal door. Durquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Durquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alí met de inworp. Gargano met een sublieme pass. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı schiet op doel. Castelho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resta FC - AL-X 0:1

82e minuut.
Alí rent richting de bal. Alí passt de bal met de wreef. Durquet rent richting de bal. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gargano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Molero komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vargalui de bal. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resta FC 66%, AL-X 34%.
Resta FC - AL-X 0:1