Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua Paraguay
NICARAGUA1 Tactiek PY-D-MD-2A
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


20e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft de bal voor. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. Manzanares krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vergara rent richting de bal. Umaña probeert naar een medespeler te passen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel. Purrunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Paraguay 0:1

31e minuut.
Munguía verovert de bal door een tackle van achteren. Munguía met een sublieme pass. Aquino rent richting de bal. Aquino geeft een hoge lob. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Izcano speelt de bal door. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Filippini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nicaragua - Paraguay 1:1

34e minuut.
Vergara speelt de bal door. Aquino probeert naar een medespeler te passen. Vergara met een sublieme pass. Ovelar rent richting de bal. Ovelar geeft een lange en hoge pass. Purrunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Paraguay 1:2

38e minuut.
Aguilera onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Izcano zal de hoekschop nemen. Carmona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nicaragua - Paraguay 2:2

43e minuut.
Klungelig pakt Carmona de bal. Aquino onderschept slim de pass. Aquino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vergara de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... Purrunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erico met de inworp. Aquino speelt de bal door. Ovelar geeft een lange en hoge pass. Vergara maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroessner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 50%, Paraguay 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua - Paraguay 2:2

47e minuut.
Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino geeft een hoge lob. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Purrunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Paraguay 2:3

53e minuut.
Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico passt de bal zonder na te denken. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... Purrunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Paraguay 2:4

58e minuut.
Moya kopt de bal weg. Izcano rent richting de bal. Izcano geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Erico verovert de bal door een tackle van achteren. Erico geeft een hoge lob. Vergara kopt de bal weg. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. Purrunga bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ovelar passt de bal zonder na te denken. Daar is Rendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovelar rent richting de bal. Ovelar geeft de bal voor. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal. Purrunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendares probeert naar een medespeler te passen. Gallo is nu in balbezit. Klungelig pakt Gallo de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Izcano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aquino. Izcano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávalos komt het veld opgelopen. Alin komt het veld opgelopen. Chan komt het veld opgelopen. Romero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 47%, Paraguay 53%.
Nicaragua - Paraguay 2:4