Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-03-18 19:15
  • Competitiewedstrijd: ----JOS----
  • Stadion: De Brink
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
VV Ermelo Apeltown FC
JOS Tactiek Jos
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 47.6
solide Schieten matig
goed Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
van der Doelen speelt de bal door. Klungelig pakt Verhoef de bal. Verhoef met een sublieme pass. Daar is van der Doelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... Koonings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 1:0

3e minuut.
Koonings bereikt de bal nog maar net als eerste. Koonings geeft een lange en hoge pass. Lucius probeert naar een medespeler te passen. ter Beek heeft problemen om de bal te vangen. ter Beek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - Apeltown FC 1:1

4e minuut.
van der Doelen met een sublieme pass. Daar is Verhoef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoef probeert naar een medespeler te passen. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Helder is nu in balbezit. Helder met een sublieme pass. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Verhoef de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Debota geeft een lange en hoge pass. Inworp. ter Beek met de inworp. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... Koonings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 2:1

15e minuut.
Verhoef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Doelen rent richting de bal. ter Beek verovert de bal door een tackle van achteren. ter Beek schiet op doel. Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Verhoef trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt ter Beek de bal. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek onderschept slim de pass. ter Beek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. ter Beek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kuzera passt de bal met de wreef. Blind probeert naar een medespeler te passen. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen schiet op doel. Koonings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 3:1

22e minuut.
Roscas met een sublieme pass. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse probeert naar een medespeler te passen. ter Beek rent richting de bal. ter Beek schiet op doel. Verhoef bokst de bal weg. Verhoef speelt de bal door. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 4:1

26e minuut.
Koonings met een sublieme pass. Daar is ter Beek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Koonings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 5:1

29e minuut.
Koonings kan de bal niet met de borst controleren. Koonings geeft een hoge lob. van de Haar met een sublieme pass. Tammkivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tammkivi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 6:1

31e minuut.
Daar is Koonings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koonings probeert naar een medespeler te passen. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek schiet op doel. Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 6:2

34e minuut.
Daar is Roncaioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncaioli probeert naar een medespeler te passen. Roscas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscas schiet op doel. Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 6:3

39e minuut.
Ignatescu schiet op doel. Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal rolt over de achterlijn. Verhoef trapt de bal weg van het doel. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap. Koonings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koonings speelt de bal door. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek draait met de bal, schiet en ... Verhoef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verhoef probeert naar een medespeler te passen. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 46%, Apeltown FC 54%.
VV Ermelo - Apeltown FC 7:3

46e minuut.
Aqifi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
ter Beek passt de bal zonder na te denken. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi passt de bal in één keer door. ter Beek is nu in balbezit. ter Beek haalt uit met een fantastische trap. Verhoef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 7:4

54e minuut.
Doeltrap. Koonings met een harde bal richting middenveld. ter Beek rent richting de bal. ter Beek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verhoef met een harde bal richting middenveld. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koonings probeert naar een medespeler te passen. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek heeft problemen om de bal te vangen. ter Beek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Verhoef trapt de bal weg. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 8:4

63e minuut.
ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen verovert de bal door een tackle van achteren. van der Doelen probeert naar een medespeler te passen. Tammkivi heeft problemen om de bal te vangen. Tammkivi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
van der Doelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammkivi rent richting de bal. Tammkivi passt de bal met de wreef. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... Koonings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap. Koonings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 9:4

72e minuut.
Inworp. van der Doelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius haalt uit met een fantastische trap. Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 9:5

73e minuut.
van de Haar speelt de bal door. Gruisen probeert naar een medespeler te passen. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak haalt uit met een fantastische trap. Koonings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 10:5

77e minuut.
van der Doelen met de inworp. Tammkivi met een sublieme pass. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen schiet op doel. Koonings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 11:5

80e minuut.
ter Beek haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Verhoef met een harde bal richting middenveld. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is van Reenen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Doelen met een snelle inworp. Lucius rent richting de bal. Lucius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 11:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 44%, Apeltown FC 56%.
VV Ermelo - Apeltown FC 11:6