Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sombra Apeltown FC
JOS Tactiek Jos
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Inworp. ter Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pon rent richting de bal. Pon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 1:0

6e minuut.
ter Beek kopt de bal weg. Pon bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek verovert de bal door een tackle van achteren. ter Beek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - Apeltown FC 1:1

12e minuut.
Huijbers met de inworp. Pareja speelt de bal door. Jordáki met een sublieme pass. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers schiet op doel. Koonings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Everse passt de bal in één keer door. Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu geeft een hoge lob. ter Beek rent richting de bal. ter Beek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja probeert naar een medespeler te passen. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 1:2

20e minuut.
Jordáki probeert naar een medespeler te passen. Huijbers rent richting de bal. Klungelig pakt Huijbers de bal. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Koonings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - Apeltown FC 2:2

21e minuut.
ter Beek speelt de bal door. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu met een sublieme pass. ter Beek rent richting de bal. ter Beek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Huijbers probeert naar een medespeler te passen. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki geeft een lange en hoge pass. Pon is nu in balbezit. Pon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pon rent richting de bal. Pon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 3:2

34e minuut.
Rosenberg geeft de bal voor. Huijbers kopt de bal weg. Pareja probeert naar een medespeler te passen. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Koonings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Huijbers rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 4:2

40e minuut.
ter Beek met de inworp. Pon probeert naar een medespeler te passen. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 54%, Apeltown FC 46%.
La Sombra - Apeltown FC 5:2

47e minuut.
Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Pareja met een sublieme pass. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 6:2

49e minuut.
Ignatescu geeft een hoge lob. Daar is ter Beek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huijbers rent richting de bal. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 7:2

53e minuut.
Jordáki heeft problemen om de bal te vangen. Jordáki geeft een lange en hoge pass. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Huijbers haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Koonings met een harde bal richting middenveld. Huijbers rent richting de bal. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
ter Beek heeft problemen om de bal te vangen. ter Beek passt de bal met de wreef. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers haalt uit met een fantastische trap. Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 8:2

61e minuut.
Inworp. Huijbers met de inworp. Pon rent richting de bal. Pon draait met de bal, schiet en ... Koonings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Brom probeert naar een medespeler te passen. Jordáki rent richting de bal. Jordáki probeert naar een medespeler te passen. Huijbers rent richting de bal. Huijbers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Helder is nu in balbezit. Helder geeft de bal voor. Doesburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. ter Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Huijbers is nu in balbezit. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers onderschept slim de pass. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Koonings maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Torpanniemi met een sublieme pass. ter Beek rent richting de bal. Pon begaat een overtreding. ter Beek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. ter Beek kan niet meer verder spelen. Roncaioli komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roncaioli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Huijbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu passt de bal in één keer door. Roncaioli rent richting de bal. Roncaioli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pareja probeert naar een medespeler te passen. Huijbers is nu in balbezit. Roncaioli onderschept slim de pass. Roncaioli haalt uit met een fantastische trap. Pareja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Koonings geeft de bal voor. Inworp. Huijbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncaioli rent richting de bal. Roncaioli draait met de bal, schiet en ... Pareja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Apeltown FC 8:3

88e minuut.
Koonings verovert de bal door een tackle van achteren. Koonings speelt de bal door. Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli draait met de bal, schiet en ... Pareja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 42%, Apeltown FC 58%.
La Sombra - Apeltown FC 8:3