Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-03-25 19:14
  • Competitiewedstrijd: ----JOS----
  • Stadion: Quibus Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Quibus VV Ermelo
Jos 1vs1 Tactiek JOS
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
van der Hart heeft problemen om de bal te vangen. van der Hart probeert naar een medespeler te passen. de Goey is nu in balbezit. de Goey heeft problemen om de bal te vangen. de Goey schiet op doel. Verhoef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Verhoef kan de bal niet met de borst controleren. Verhoef geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vries de bal. Vries schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jurjus passt de bal met de wreef. Sanniez is nu in balbezit. Sanniez geeft een hoge lob. de Goey rent richting de bal. de Goey haalt uit met een fantastische trap. Verhoef bokst de bal weg.

13e minuut.
Sanniez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blind met de inworp. van der Hart rent richting de bal. van der Hart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. de Goey met de inworp. de Goey rent richting de bal. van der Doelen verovert de bal door een tackle van achteren. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Volkers trapt de bal weg. van der Doelen kopt de bal weg. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap. Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 0:1

18e minuut.
Gozer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van der Hart de bal. van der Hart passt de bal in één keer door. de Goey is nu in balbezit. de Goey haalt uit met een fantastische trap. Verhoef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Goey neemt de hoekschop. van der Doelen is nu in balbezit. Gozer verovert de bal door een tackle van achteren. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - VV Ermelo 1:1

26e minuut.
Volkers is nu in balbezit. Volkers geeft een lange en hoge pass. de Goey is nu in balbezit. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
van der Doelen heeft problemen om de bal te vangen. de Goey is nu in balbezit. de Goey passt de bal met de wreef. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
de Goey speelt de bal door. Inworp. van der Doelen met een snelle inworp. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verhoef trapt de bal weg van het doel. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 1:2

35e minuut.
de Goey met een snelle inworp. Tammkivi rent richting de bal. Tammkivi probeert naar een medespeler te passen. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... Volkers bokst de bal weg. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is van der Hart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Doelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Goey rent richting de bal. de Goey schiet op doel. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Goey rent richting de bal. de Goey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
van der Doelen onderschept slim de pass. van der Doelen speelt de bal door. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi schiet op doel. Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 51%, VV Ermelo 49%.
Quibus - VV Ermelo 1:3

49e minuut.
Mols rent richting de bal. Mols geeft een lange en hoge pass. Vries is nu in balbezit. Vries heeft problemen om de bal te vangen. Vries draait met de bal, schiet en ... Verhoef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Blind passt de bal met de wreef. Inworp. de Goey met een snelle inworp. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
de Goey is nu in balbezit. Verhoef met een sublieme pass. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 1:4

62e minuut.
Mols is nu in balbezit. Mols geeft de bal voor. de Goey is nu in balbezit. Tammkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tammkivi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tammkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammkivi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Doelen met de inworp. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries haalt uit met een fantastische trap. Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 2:4

75e minuut.
de Goey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi speelt de bal door. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 2:5

82e minuut.
Debota rent richting de bal. Debota geeft een hoge lob. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 56%, VV Ermelo 44%.
Quibus - VV Ermelo 2:5