Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Haarlem Hulde
Jos Tactiek JOS
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
25 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 27.7
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalgaard met een snelle inworp. Klipa is nu in balbezit. Klipa draait met de bal, schiet en ... de Kruyff probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klipa rent richting de bal. Klipa draait met de bal, schiet en ... de Kruyff met een sublieme pass. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Patenkiewicz trapt de bal weg van het doel. Klipa is nu in balbezit. Klipa draait met de bal, schiet en ... de Kruyff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klipa kopt de bal weg. Inworp. Dalgaard met een snelle inworp. Klipa is nu in balbezit. Klipa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 1:0

10e minuut.
Andersen speelt de bal door. Dalgaard rent richting de bal. Klipa begaat een overtreding. Klipa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patenkiewicz trapt de bal weg van het doel. Klipa heeft problemen om de bal te vangen. Dalgaard onderschept slim de pass. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HFC Haarlem - Hulde 1:1

14e minuut.
Strakatý met een sublieme pass. Inworp. Dalgaard met de inworp. Klipa rent richting de bal. Klipa draait met de bal, schiet en ... de Kruyff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 2:1

17e minuut.
Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer probeert naar een medespeler te passen. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Klipa de bal. Klipa draait met de bal, schiet en ... de Kruyff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalgaard met de inworp. Klipa is nu in balbezit. Klipa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nooitmeer trapt de bal weg van het doel. Klipa rent richting de bal. Klungelig pakt Klipa de bal. Klipa draait met de bal, schiet en ... de Kruyff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 3:1

23e minuut.
Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen passt de bal zonder na te denken. Dalgaard rent richting de bal. Klipa verovert de bal door een tackle van achteren. Klipa schiet op doel. de Kruyff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Klipa rent richting de bal. Klipa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz met een sublieme pass. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipa is nu in balbezit. Klipa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipa haalt uit met een fantastische trap. de Kruyff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 4:1

28e minuut.
Koenders komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Dalgaard heeft problemen om de bal te vangen. Klipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard onderschept slim de pass. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. Patenkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen onderschept slim de pass. Andersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patenkiewicz trapt de bal weg. Klipa rent richting de bal. Klipa haalt uit met een fantastische trap. de Kruyff probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klipa rent richting de bal. Klipa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 5:1

36e minuut.
Koenders passt de bal zonder na te denken. Knežić is nu in balbezit. Klipa begaat een overtreding. Klipa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Krass speelt de bal door. Cwojdziński heeft problemen om de bal te vangen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ... de Kruyff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 6:1

40e minuut.
Nooitmeer is nu in balbezit. Nooitmeer passt de bal in één keer door. Andersen rent richting de bal. Cresti onderschept slim de pass. Cresti haalt uit met een fantastische trap. de Kruyff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilders trapt de bal weg. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap. de Kruyff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 45%, Hulde 55%.
HFC Haarlem - Hulde 6:1

48e minuut.
Inworp. Andersen met de inworp. Strakatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakatý haalt uit met een fantastische trap. de Kruyff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Krass is nu in balbezit. Cresti is nu in balbezit. Krass is nu in balbezit. Krass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strakatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakatý schiet op doel. de Kruyff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 7:1

74e minuut.
Strakatý rent richting de bal. Nell verovert de bal door een tackle van achteren. Nell passt de bal met de wreef. Daar is Andersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andersen haalt uit met een fantastische trap. Patenkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Krass met de inworp. Nell is nu in balbezit. Nell met een sublieme pass. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andersen met de inworp. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass draait met de bal, schiet en ... de Kruyff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Hulde 8:1

83e minuut.
de Kok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krass met een snelle inworp. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell schiet op doel. Patenkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 52%, Hulde 48%.
HFC Haarlem - Hulde 8:1