Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-01 19:14
  • Competitiewedstrijd: ----JOS----
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Hulde VV Ermelo
JOS Tactiek JOS
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten adequate
weak Passen solid
average Verdedigen poor


1e minuut.
de Kruyff is nu in balbezit. de Kruyff geeft een hoge lob. van der Doelen is nu in balbezit. Dalgaard onderschept slim de pass. Dalgaard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verhoef speelt de bal door. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... de Kruyff bokst de bal weg. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 0:1

10e minuut.
Daar is Dalgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar is nu in balbezit. Dalgaard onderschept slim de pass. Dalgaard draait met de bal, schiet en ... Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Doelen is nu in balbezit. Dalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dalgaard met een snelle inworp. Dalgaard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Doelen. Dalgaard roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dalgaard kan niet meer verder spelen. Koenders komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Papadopol speelt de bal door. Gruisen probeert naar een medespeler te passen. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 0:2

31e minuut.
van der Doelen passt de bal met de wreef. Tammkivi probeert naar een medespeler te passen. van de Haar met een sublieme pass. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap. de Kruyff bokst de bal weg.

33e minuut.
Knežić geeft een lange en hoge pass. Inworp. van der Doelen met een snelle inworp. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Verhoef bokst de bal weg.

37e minuut.
Tammkivi probeert naar een medespeler te passen. Papadopol speelt de bal door. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
de Kruyff met een harde bal richting middenveld. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen heeft problemen om de bal te vangen. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 1:2

41e minuut.
Papadopol speelt de bal door. van der Doelen heeft problemen om de bal te vangen. Arnesen onderschept slim de pass. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - VV Ermelo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 38%, VV Ermelo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hulde - VV Ermelo 2:2

46e minuut.
Blind raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

47e minuut.
van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen onderschept slim de pass. Arnesen probeert naar een medespeler te passen. Koenders is nu in balbezit. Koenders haalt uit met een fantastische trap. Verhoef bokst de bal weg.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verhoef met een harde bal richting middenveld. Arnesen rent richting de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 3:2

59e minuut.
van der Doelen is nu in balbezit. de Kruyff onderschept slim de pass. de Kruyff met een sublieme pass. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Apansız geeft de bal voor. Arnesen rent richting de bal. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 4:2

66e minuut.
Arnesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi probeert naar een medespeler te passen. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 4:3

72e minuut.
Doeltrap. de Kruyff met een harde bal richting middenveld. van der Doelen kopt de bal weg. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen schiet op doel. de Kruyff bokst de bal weg.

77e minuut.
Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen speelt de bal door. Nooitmeer is nu in balbezit. Nooitmeer haalt uit met een fantastische trap. Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Verhoef trapt de bal weg van het doel. Arnesen rent richting de bal. van der Doelen onderschept slim de pass. van der Doelen haalt uit met een fantastische trap. de Kruyff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
de Kok geeft een lange en hoge pass. Inworp. van der Doelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nell is nu in balbezit. Nell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tammkivi probeert naar een medespeler te passen. Papadopol speelt de bal door. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen schiet op doel. de Kruyff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - VV Ermelo 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 48%, VV Ermelo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hulde - VV Ermelo 4:4