Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apeltown FC Quibus
Jos Tactiek Jos 1vs1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten average
good Passen weak
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
de Goey met een snelle inworp. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu passt de bal in één keer door. ter Beek rent richting de bal. ter Beek draait met de bal, schiet en ... Volkers bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ter Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Goey is nu in balbezit. Daar is de Goey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Goey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
de Goey met de inworp. Ignatescu speelt de bal door. ter Beek is nu in balbezit. ter Beek draait met de bal, schiet en ... Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
van der Hart speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ter Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vries rent richting de bal. Vries schiet op doel. Koonings bokst de bal weg. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries draait met de bal, schiet en ... Koonings bokst de bal weg. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Quibus 0:1

17e minuut.
ter Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Goey is nu in balbezit. Klungelig pakt de Goey de bal. de Goey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koonings trapt de bal weg van het doel. ter Beek is nu in balbezit. ter Beek passt de bal in één keer door. de Goey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Goey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gozer met een sublieme pass. Daar is Waalkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanniez probeert naar een medespeler te passen. ter Beek rent richting de bal. ter Beek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apeltown FC - Quibus 1:1

28e minuut.
van der Hart passt de bal met de wreef. Schneiter speelt de bal door. Gozer probeert de bal aan de voet te houden. de Goey rent richting de bal. de Goey haalt uit met een fantastische trap. Koonings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Goey is nu in balbezit. de Goey schiet op doel. Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Quibus 1:2

34e minuut.
ter Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vries is nu in balbezit. Klungelig pakt Vries de bal. Vries schiet op doel. Koonings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
de Goey met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ter Beek met de inworp. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Quibus 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 55%, Quibus 45%.
Apeltown FC - Quibus 1:3

47e minuut.
ter Beek kopt de bal weg. Vries rent richting de bal. Vries probeert naar een medespeler te passen. de Goey rent richting de bal. de Goey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koonings met een sublieme pass. ter Beek rent richting de bal. ter Beek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Volkers trapt de bal weg van het doel. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Beek rent richting de bal. ter Beek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. ter Beek met een snelle inworp. Gozer speelt de bal door. de Goey is nu in balbezit. de Goey schiet op doel. Koonings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
ter Beek is nu in balbezit. de Goey onderschept slim de pass. de Goey met een sublieme pass. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
de Goey rent richting de bal. de Goey speelt de bal door. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Koonings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Quibus 1:4

70e minuut.
Schneiter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ter Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Hart rent richting de bal. van der Hart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Volkers met een sublieme pass. Gozer kopt de bal weg. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Quibus 1:5

77e minuut.
Doesburg geeft de bal voor. Ignatescu speelt de bal door. ter Beek rent richting de bal. Gozer verovert de bal door een tackle van achteren. Gozer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Koonings probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Quibus 1:6

85e minuut.
Koonings trapt de bal weg. de Goey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van ter Beek. ter Beek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 55%, Quibus 45%.
Apeltown FC - Quibus 1:6