Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sombra HFC Haarlem
JOS Tactiek Jos
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 40.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Jordáki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krass met de inworp. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Pareja probeert naar een medespeler te passen. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel. Patenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - HFC Haarlem 1:0

12e minuut.
Paranghel geeft de bal voor. Krass is nu in balbezit. Huijbers verovert de bal door een tackle van achteren. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Patenkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pareja passt de bal zonder na te denken. Inworp. Krass met een snelle inworp. Huijbers rent richting de bal. Huijbers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cwojdziński kopt de bal weg. Inworp. Huijbers met een snelle inworp. Krass is nu in balbezit. Krass schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pareja met een sublieme pass. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patenkiewicz met een harde bal richting middenveld. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Pareja trapt de bal weg van het doel. Huijbers heeft problemen om de bal te vangen. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - HFC Haarlem 1:1

24e minuut.
Paranghel rent richting de bal. Paranghel geeft een hoge lob. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass draait met de bal, schiet en ... Pareja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - HFC Haarlem 1:2

28e minuut.
Depay geeft de bal voor. Daar is Strakatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradley is nu in balbezit. Bradley draait met de bal, schiet en ... Pareja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krass is nu in balbezit. Pareja onderschept slim de pass. Pareja passt de bal in één keer door. Brom rent richting de bal. Brom draait met de bal, schiet en ... Patenkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huijbers met een snelle inworp. Krass rent richting de bal. Krass schiet op doel. Pareja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Pareja trapt de bal weg van het doel. Daar is Huijbers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huijbers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Patenkiewicz trapt de bal weg van het doel. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers onderschept slim de pass. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Patenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - HFC Haarlem 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 44%, HFC Haarlem 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sombra - HFC Haarlem 2:2

49e minuut.
Pareja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers onderschept slim de pass. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Patenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Krass met de inworp. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers schiet op doel. Patenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - HFC Haarlem 3:2

62e minuut.
Cresti is nu in balbezit. Cresti geeft een lange en hoge pass. Krass is nu in balbezit. Krass schiet op doel. Pareja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - HFC Haarlem 3:3

64e minuut.
van den Bosch rent richting de bal. van den Bosch geeft de bal voor. Krass rent richting de bal. Krass draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - HFC Haarlem 3:4

72e minuut.
Vlaswinkel met een sublieme pass. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý heeft problemen om de bal te vangen. Huijbers onderschept slim de pass. Huijbers probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
ten Have geeft de bal voor. Pareja rent richting de bal. Pareja speelt de bal door. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Patenkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev geeft een hoge lob. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass haalt uit met een fantastische trap. Pareja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - HFC Haarlem 3:5

83e minuut.
Huijbers speelt de bal door. Pon heeft problemen om de bal te vangen. Pon probeert naar een medespeler te passen. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Patenkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - HFC Haarlem 4:5

86e minuut.
Krass speelt de bal door. Vlaswinkel is nu in balbezit. Klungelig pakt Vlaswinkel de bal. Vlaswinkel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vlaswinkel probeert naar een medespeler te passen. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 50%, HFC Haarlem 50%.
La Sombra - HFC Haarlem 4:5