Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apeltown FC Hulde
Jos Tactiek JOS
40% Balbezit 60%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 31
adequate Schieten poor
good Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Spel rent richting de bal. Spel geeft de bal voor. ter Beek probeert de bal met de borst te controleren. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Nooitmeer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. ter Beek rent richting de bal. ter Beek passt de bal zonder na te denken. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wilders rent richting de bal. Wilders geeft de bal voor. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer haalt uit met een fantastische trap. Koonings werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 0:1

15e minuut.
Roscas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscas geeft een lange en hoge pass. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer draait met de bal, schiet en ... Koonings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koonings trapt de bal weg. Nooitmeer is nu in balbezit. Nooitmeer draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koonings met een harde bal richting middenveld. Nooitmeer is nu in balbezit. ter Beek verovert de bal door een tackle van achteren. ter Beek draait met de bal, schiet en ... de Kruyff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Kruyff trapt de bal weg van het doel. Nooitmeer is nu in balbezit. Nooitmeer draait met de bal, schiet en ... Koonings werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 0:2

22e minuut.
Koonings probeert naar een medespeler te passen. ter Beek kan de bal niet met de borst controleren. Nooitmeer is nu in balbezit. ter Beek onderschept slim de pass. ter Beek draait met de bal, schiet en ... de Kruyff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. ter Beek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, ter Beek zal de hoekschop nemen. Nooitmeer kopt de bal weg. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nooitmeer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nooitmeer is nu in balbezit. de Kruyff bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt de Kruyff de bal. de Kruyff haalt uit met een fantastische trap. Koonings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Graafland speelt de bal door. Ignatescu heeft problemen om de bal te vangen. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 1:2

31e minuut.
ter Beek met een snelle inworp. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen met een sublieme pass. Wilders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilders haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koonings probeert naar een medespeler te passen. ter Beek is nu in balbezit. ter Beek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Monteiro komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Arnesen passt de bal met de wreef. Knežić rent richting de bal. Knežić geeft de bal voor. Arnesen rent richting de bal. Arnesen schiet op doel. Koonings bokst de bal weg. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 1:3

40e minuut.
Wilders met een sublieme pass. Knežić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wilders de bal. Wilders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 52%, Hulde 48%.
Apeltown FC - Hulde 1:4

50e minuut.
Wilders haalt uit met een fantastische trap. Koonings speelt de bal door. ter Beek rent richting de bal. Wilders verovert de bal door een tackle van achteren. Wilders schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Noorduijn is nu in balbezit. Noorduijn probeert naar een medespeler te passen. ter Beek is nu in balbezit. ter Beek draait met de bal, schiet en ... de Kruyff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. ter Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen schiet op doel. Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 1:5

62e minuut.
Knežić bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežić geeft een hoge lob. Wilders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilders draait met de bal, schiet en ... Koonings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 1:6

67e minuut.
ter Beek draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. de Kruyff trapt de bal weg van het doel. Wilders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilders schiet op doel. Koonings bokst de bal weg. Wilders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helder komt het veld opgelopen. Wilders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnesen rent richting de bal. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Koonings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
ter Beek speelt de bal door. Everse probeert naar een medespeler te passen. Doesburg probeert naar een medespeler te passen. ter Beek is nu in balbezit. ter Beek schiet op doel. de Kruyff bokst de bal weg. Andersen is nu in balbezit. Andersen geeft een hoge lob. Arnesen rent richting de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
ter Beek is nu in balbezit. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Arnesen de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Hulde 1:7

85e minuut.
de Kruyff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyff geeft een hoge lob. Wilders rent richting de bal. Ignatescu onderschept slim de pass. Ignatescu schiet op doel. de Kruyff bokst de bal weg. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. de Kruyff met een harde bal richting middenveld. Wilders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilders draait met de bal, schiet en ... Koonings probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 57%, Hulde 43%.
Apeltown FC - Hulde 1:7