Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-08 19:14
  • Competitiewedstrijd: ----JOS----
  • Stadion: Quibus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Quibus La Sombra
Jos 1vs1 Tactiek JOS
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
de Goey speelt de bal door. Geelhuizen rent richting de bal. Huijbers rent richting de bal. Geelhuizen onderschept slim de pass. Geelhuizen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
ten Have bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Have geeft een lange en hoge pass. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers schiet op doel. Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Jordáki rent richting de bal. Jordáki met een sublieme pass. Huijbers rent richting de bal. Huijbers schiet op doel. Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Huijbers rent richting de bal. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 0:1

13e minuut.
van der Hart probeert naar een medespeler te passen. de Goey is nu in balbezit. Pon met een sublieme pass. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Volkers probeert naar een medespeler te passen. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey met een sublieme pass. Huijbers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Pareja met een harde bal richting middenveld. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers schiet op doel. Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 0:2

21e minuut.
Inworp. Huijbers met een snelle inworp. de Goey rent richting de bal. de Goey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Volkers met een harde bal richting middenveld. de Goey is nu in balbezit. Huijbers verovert de bal door een tackle van achteren. Huijbers schiet op doel. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 0:3

29e minuut.
de Goey haalt uit met een fantastische trap. Pareja met een sublieme pass. Huijbers kopt de bal weg. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Huijbers passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Plugboer de bal. Plugboer geeft een hoge lob. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volkers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanniez de bal. Sanniez schiet op doel. Pareja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 53%, La Sombra 47%.
Quibus - La Sombra 0:3

49e minuut.
Jurjus met een sublieme pass. Schneiter is nu in balbezit. Schneiter geeft een hoge lob. Geelhuizen rent richting de bal. Geelhuizen passt de bal zonder na te denken. Pareja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sanniez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pareja speelt de bal door. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers schiet op doel. Volkers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huijbers met een snelle inworp. Geelhuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geelhuizen haalt uit met een fantastische trap. Pareja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 1:3

58e minuut.
Inworp. Sanniez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jordáki rent richting de bal. Jordáki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Huijbers met de inworp. Sanniez rent richting de bal. Sanniez haalt uit met een fantastische trap. Pareja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Pareja trapt de bal weg van het doel. Jordáki rent richting de bal. Jordáki schiet op doel. Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 1:4

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pareja trapt de bal weg. Sanniez kopt de bal weg. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 2:4

68e minuut.
Pon speelt de bal door. ten Have heeft problemen om de bal te vangen. ten Have geeft een hoge lob. Sanniez rent richting de bal. Sanniez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huijbers met een snelle inworp. Geelhuizen rent richting de bal. Geelhuizen haalt uit met een fantastische trap. Pareja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Huijbers is nu in balbezit. Sanniez onderschept slim de pass. Sanniez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Geelhuizen probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huijbers met de inworp. Vries is nu in balbezit. Vries draait met de bal, schiet en ... Pareja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vries is nu in balbezit. Vries schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 3:4

88e minuut.
Inworp. Sanniez met de inworp. Jordáki met een sublieme pass. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 43%, La Sombra 57%.
Quibus - La Sombra 3:4