Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sombra VV Ermelo
JOS Tactiek JOS
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Higuera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huijbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 0:1

4e minuut.
Słowiok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Doelen met een snelle inworp. Huijbers rent richting de bal. Huijbers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verhoef speelt de bal door. van der Doelen heeft problemen om de bal te vangen. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - VV Ermelo 1:1

7e minuut.
Huijbers met een snelle inworp. van der Doelen rent richting de bal. Huijbers onderschept slim de pass. Klungelig pakt Huijbers de bal. Huijbers draait met de bal, schiet en ... Verhoef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huijbers rent richting de bal. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 2:1

9e minuut.
van der Doelen met een sublieme pass. de Graef is nu in balbezit. Huijbers verovert de bal door een tackle van achteren. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Doelen met een snelle inworp. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers schiet op doel. Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huijbers met de inworp. Tammkivi rent richting de bal. Tammkivi draait met de bal, schiet en ... Pareja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - VV Ermelo 2:2

22e minuut.
Pon met een sublieme pass. Inworp. van der Doelen met de inworp. Huijbers rent richting de bal. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 3:2

28e minuut.
Huijbers met een sublieme pass. Inworp. van der Doelen met de inworp. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 4:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Doelen met de inworp. Pon is nu in balbezit. Pon draait met de bal, schiet en ... Paal! Pon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 5:2

40e minuut.
Inworp. van der Doelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. ten Have probeert naar een medespeler te passen. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 6:2

42e minuut.
de Graef passt de bal in één keer door. Gruisen is nu in balbezit. Gruisen geeft een lange en hoge pass. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 48%, VV Ermelo 52%.
La Sombra - VV Ermelo 6:2

47e minuut.
Pareja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammkivi met een snelle inworp. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 7:2

51e minuut.
Tammkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammkivi geeft een lange en hoge pass. van der Doelen rent richting de bal. van der Doelen schiet op doel. Pareja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pon passt de bal met de wreef. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost probeert naar een medespeler te passen. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pon speelt de bal door. ten Have is nu in balbezit. ten Have geeft een hoge lob. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Verhoef trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huijbers met een snelle inworp. van der Doelen is nu in balbezit. van der Doelen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jordáki is nu in balbezit. Jordáki met een sublieme pass. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Verhoef met een harde bal richting middenveld. van der Doelen heeft problemen om de bal te vangen. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki passt de bal zonder na te denken. Pon speelt de bal door. Huijbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
van der Doelen passt de bal met de wreef. de Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graef geeft de bal voor. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen schiet op doel. Pareja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
van de Haar geeft een hoge lob. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja probeert naar een medespeler te passen. Huijbers is nu in balbezit. Huijbers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is van de Haar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar geeft de bal voor. van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 7:3

87e minuut.
Verhoef onderschept slim de pass. van der Doelen speelt de bal door. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi haalt uit met een fantastische trap. Pareja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - VV Ermelo 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 46%, VV Ermelo 54%.
La Sombra - VV Ermelo 7:4