Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-03-25 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KafkasSpor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Alex Juniors Sosrikua
dexter-kupa2 Tactiek piknik
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 21.7
matig Schieten hopeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Felli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch met een sublieme pass. Enginsu rent richting de bal. Enginsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 1:0

8e minuut.
Felli is nu in balbezit. Felli passt de bal zonder na te denken. Enginsu is nu in balbezit. Kolcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolcuoğlu is nu in balbezit. Kolcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 2:0

11e minuut.
Capitán probeert naar een medespeler te passen. Felli speelt de bal door. Bazá heeft problemen om de bal te vangen. Felli onderschept slim de pass. Felli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitán passt de bal zonder na te denken. Kolcuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kolcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Enginsu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 3:0

19e minuut.
Lefter neemt de hoekschop. Kolcuoğlu kopt de bal weg. Enginsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginsu draait met de bal, schiet en ... Gheltiere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 4:0

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lefter zal de hoekschop nemen. Kolcuoğlu kopt de bal weg. Enginsu rent richting de bal. Enginsu haalt uit met een fantastische trap. Gheltiere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dzieciuch de bal. Dzieciuch geeft de bal voor. Gheltiere bokst de bal weg. Kolcuoğlu is nu in balbezit. Kolcuoğlu draait met de bal, schiet en ... Gheltiere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 5:0

28e minuut.
Enginsu probeert naar een medespeler te passen. Bazá is nu in balbezit. Kolcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcuoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Uccelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kolcuoğlu de bal. Bazá rent richting de bal. Kolcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enginsu rent richting de bal. Enginsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 6:0

32e minuut.
Bazá geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kolcuoğlu met een snelle inworp. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch schiet op doel. Gheltiere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolcuoğlu rent richting de bal. Kolcuoğlu schiet op doel. Gheltiere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 22%, Sosrikua 78%.
Alex Juniors - Sosrikua 7:0

48e minuut.
Capitán met een sublieme pass. Bazá rent richting de bal. Kolcuoğlu onderschept slim de pass. Kolcuoğlu schiet op doel. Gheltiere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Lefter is nu in balbezit. Iorga onderschept slim de pass. Iorga passt de bal zonder na te denken. Enginsu is nu in balbezit. Enginsu haalt uit met een fantastische trap. Gheltiere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gheltiere met een sublieme pass. Felli speelt de bal door. Daar is Kolcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Iorga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

58e minuut.
Fuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuk passt de bal in één keer door. Enginsu rent richting de bal. Enginsu schiet op doel. Gheltiere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dzieciuch speelt de bal door. Uccelli rent richting de bal. Uccelli passt de bal zonder na te denken. Enginsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginsu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Capitán is nu in balbezit. Capitán met een sublieme pass. Enginsu rent richting de bal. Enginsu draait met de bal, schiet en ... Gheltiere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Enginsu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lefter met de inworp. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch met een sublieme pass. Enginsu rent richting de bal. Enginsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Sosrikua 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 21%, Sosrikua 79%.
Alex Juniors - Sosrikua 8:0