Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-01 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Volvo Łódź Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Volvo Łódź WKS Albatros
boska Tactiek comeback
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 32.1
solide Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Górski met de inworp. Lucena Medina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busuioc. Busuioc krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Górski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şofariu rent richting de bal. Şofariu geeft een lange en hoge pass. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković haalt uit met een fantastische trap. Ślepecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Busuioc rent richting de bal. Pilch rent richting de bal. Pilch speelt de bal door. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lucena Medina probeert naar een medespeler te passen. Noortgate probeert naar een medespeler te passen. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - WKS Albatros 1:0

39e minuut.
Niedorobek speelt de bal door. Pilch rent richting de bal. Pilch speelt de bal door. Klungelig pakt Noortgate de bal. Noortgate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uluoğuz speelt de bal door. Heredia kopt de bal weg. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - WKS Albatros 2:0

43e minuut.
Dota speelt de bal door. Klungelig pakt Marcondes de bal. Marcondes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roux de bal. Roux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volvo Łódź 37%, WKS Albatros 63%.
Volvo Łódź - WKS Albatros 2:0

49e minuut.
Pilch is nu in balbezit. Pilch met een sublieme pass. Lucena Medina met een sublieme pass. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - WKS Albatros 3:0

55e minuut.
Łoza met de inworp. Kiełbowicz kan de bal niet met de borst controleren. Noortgate probeert naar een medespeler te passen. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Noortgate passt de bal in één keer door. Cămătaru is nu in balbezit. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - WKS Albatros 4:0

66e minuut.
Noortgate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lemus komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cămătaru trapt de bal weg. Górski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucena Medina. Lucena Medina krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Roux geeft een hoge lob. Niedorobek heeft problemen om de bal te vangen. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - WKS Albatros 5:0

89e minuut.
Łoza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Heredia de bal onder controle te krijgen. Heredia passt de bal zonder na te denken. Lucena Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena Medina geeft een hoge lob. Uluoğuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - WKS Albatros 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volvo Łódź 23%, WKS Albatros 77%.
Volvo Łódź - WKS Albatros 6:0