Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Turmma Maisons-Alfort F.C
baraj Tactiek 352
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


14e minuut.
Gąsienica geeft een hoge lob. Iversen rent richting de bal. Iversen passt de bal in één keer door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Iversen rent richting de bal. bin Azizo verovert de bal door een tackle van achteren. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Strujac speelt de bal door. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tatu geeft de bal voor. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Strujac geeft een lange en hoge pass. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek geeft een lange en hoge pass. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Canyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - Maisons-Alfort F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Turmma 63%, Maisons-Alfort F.C 37%.
AC Turmma - Maisons-Alfort F.C 0:1

48e minuut.
Karolek verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Iversen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ochetan de bal. Sasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - Maisons-Alfort F.C 0:2

56e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski geeft een lange en hoge pass. bin Azizo heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Papež kan de bal niet met de borst controleren. Sulak onderschept slim de pass. Sulak passt de bal zonder na te denken. Daar is Akmeņgrauzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akmeņgrauzis schiet op doel. Canyiğit bokst de bal weg.

63e minuut.
Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Karolek geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Canyiğit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - Maisons-Alfort F.C 0:3

72e minuut.
Abut heeft problemen om de bal te vangen. Sulak probeert naar een medespeler te passen. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - Maisons-Alfort F.C 0:4

75e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arciszewski met een sublieme pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tatu rent richting de bal. Tatu speelt de bal door. Gogoncea met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Turmma 58%, Maisons-Alfort F.C 42%.
AC Turmma - Maisons-Alfort F.C 0:4