Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maisons-Alfort F.C AC Turmma
451 Tactiek baraj
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten solid
solid Passen average
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Bouquet kopt de bal weg. Szmyt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Azizo. bin Azizo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Inworp. Rudeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Azizo met een sublieme pass. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Cholakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Cholakov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Humbert geeft de bal voor. bin Azizo kopt de bal weg. Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Sadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Landais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vacula is nu in balbezit. Vacula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Humbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Humbert met een sublieme pass. Hobai rent richting de bal. Szmyt onderschept slim de pass. Szmyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rudeanu met een snelle inworp. bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo geeft een hoge lob. Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maisons-Alfort F.C 57%, AC Turmma 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maisons-Alfort F.C - AC Turmma 0:0

46e minuut.
Sulak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Papež rent richting de bal. Inworp. Humbert met de inworp. Sulak rent richting de bal. Sulak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vacula rent richting de bal. Landais onderschept slim de pass. Landais met een sublieme pass. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - AC Turmma 0:1

50e minuut.
Canyiğit trapt de bal weg. Czecholiński kopt de bal weg. Daar is Del Hoyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Sadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Karolek rent richting de bal. Rudeanu onderschept slim de pass. Rudeanu geeft de bal voor. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rudeanu passt de bal zonder na te denken. Strujac is nu in balbezit. Strujac passt de bal zonder na te denken. Vacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Czecholiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo geeft de bal voor. Chiva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Czecholiński rent richting de bal. Humbert onderschept slim de pass. Humbert probeert naar een medespeler te passen. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Sadecki bokst de bal weg.

75e minuut.
Czecholiński is nu in balbezit. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Landais controleert de bal met de borst. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rudeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rudeanu geeft een hoge lob. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Sadecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - AC Turmma 0:2

88e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. Codreanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cholakov met de inworp. Sulak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maisons-Alfort F.C 44%, AC Turmma 56%.
Maisons-Alfort F.C - AC Turmma 0:2