Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chutabolense JaguarSport
Melhor k Nada Tactiek 4.4.4.4
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten solide
matig Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rodrigues dos Santos is nu in balbezit. Rodrigues dos Santos passt de bal in één keer door. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Paliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tixier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pränting de bal. Pränting met een sublieme pass. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Paliński probeert naar een medespeler te passen. Gabrusiewicz kopt de bal weg. Tixier geeft een hoge lob. Pamuła rent richting de bal. Pamuła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gabrusiewicz geeft een lange en hoge pass. Lasończyk geeft een lange en hoge pass. Pränting probeert naar een medespeler te passen. Palyanitsa heeft problemen om de bal te vangen. Palyanitsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - JaguarSport 0:1

30e minuut.
Roma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pamuła met de inworp. Tixier is nu in balbezit. Tixier geeft een lange en hoge pass. Paliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - JaguarSport 0:2

35e minuut.
Colombera probeert naar een medespeler te passen. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tixier speelt de bal door. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Balelas rent richting de bal. Tixier verovert de bal door een tackle van achteren. Tixier probeert naar een medespeler te passen. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Balelas onderschept slim de pass. Nguyen controleert de bal met de borst. Pamuła is nu in balbezit. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - JaguarSport 0:3

43e minuut.
Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen passt de bal zonder na te denken. Pamuła speelt de bal door. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - JaguarSport 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chutabolense 76%, JaguarSport 24%.
Chutabolense - JaguarSport 0:4

61e minuut.
Nguyen geeft een lange en hoge pass. Helio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tixier de bal onder controle te krijgen. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paliński met een harde bal richting middenveld. Colombera kopt de bal weg. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - JaguarSport 0:5

75e minuut.
Pränting rent richting de bal. Pränting passt de bal zonder na te denken. Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Roma kopt de bal weg. Franga heeft problemen om de bal te vangen. Colombera bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chutabolense 80%, JaguarSport 20%.
Chutabolense - JaguarSport 0:5