Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport Chutabolense
4.4.4.4 Tactiek Melhor k Nada
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 21.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Roma geeft de bal voor. Inworp. Oltacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brockhoff heeft problemen om de bal te vangen. Brockhoff geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Paliński met een harde bal richting middenveld. Cardia heeft problemen om de bal te vangen. Cardia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Gettka met een snelle inworp. Krohn probeert naar een medespeler te passen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel. Paliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Halikowski geeft een lange en hoge pass. Malino kopt de bal weg. Brockhoff rent richting de bal. Krohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krohn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Brockhoff probeert naar een medespeler te passen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał verovert de bal door een tackle van achteren. Rachwał draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krohn schiet op doel. Paliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Chutabolense 1:0

26e minuut.
Krohn rent richting de bal. Malino rent richting de bal. Krohn onderschept slim de pass. Krohn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmenate met een snelle inworp. Oltacı probeert naar een medespeler te passen. Brockhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhoff geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Chutabolense 2:0

35e minuut.
Roma geeft een hoge lob. Inworp. Carmenate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltacı is nu in balbezit. Oltacı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brockhoff speelt de bal door. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał passt de bal zonder na te denken. Krohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krohn schiet op doel. Paliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gettka met de inworp. Krohn is nu in balbezit. Krohn passt de bal met de wreef. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Paliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 24%, Chutabolense 76%.
JaguarSport - Chutabolense 2:0

53e minuut.
Franga rent richting de bal. Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Rachwał heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brockhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhoff passt de bal met de wreef. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Roma probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Balelas probeert de bal met de borst te controleren. Brockhoff is nu in balbezit. Brockhoff probeert naar een medespeler te passen. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Melréu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Halikowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Malino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Paliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Chutabolense 3:0

76e minuut.
Malino geeft de bal voor. Inworp. Gettka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krohn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Roma met een harde bal richting middenveld. Halikowski kopt de bal weg. Krohn is nu in balbezit. Krohn haalt uit met een fantastische trap. Roma probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski rent richting de bal. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 32%, Chutabolense 68%.
JaguarSport - Chutabolense 3:0