Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport Maisons-Alfort F.C
4.4.4.4 Tactiek 352
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33.7 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten solid
average Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Iversen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. State werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Feyyaz rent richting de bal. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan passt de bal met de wreef. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap. State bokst de bal weg. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:1

10e minuut.
Iversen verovert de bal door een tackle van achteren. Iversen geeft de bal voor. Klungelig pakt Öğretmen de bal. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis schiet op doel. State probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Brockhoff is nu in balbezit. Brockhoff speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:2

18e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Halikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogoncea raakt geblesseerd tijdens het duel. Caron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ochetan kopt de bal weg. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sulak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sulak geeft de bal voor. Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 53%, Maisons-Alfort F.C 47%.
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:3

47e minuut.
Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulak probeert naar een medespeler te passen. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis schiet op doel. State probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:4

50e minuut.
Öğretmen probeert de bal met de borst te controleren. Öğretmen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gogoncea de bal onder controle te krijgen. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulak passt de bal met de wreef. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap. State probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:5

56e minuut.
Carmenate geeft de bal voor. Inworp. Iversen met een snelle inworp. Gogoncea heeft problemen om de bal te vangen. Gogoncea haalt uit met een fantastische trap. State bokst de bal weg. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:6

60e minuut.
Öğretmen geeft een hoge lob. Inworp. Sulak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Carmenate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iversen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan speelt de bal door. Sulak rent richting de bal. Sulak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Halikowski de bal. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Feyyaz onderschept slim de pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledesma. Ochetan raakt geblesseerd tijdens het duel. Gogoncea met een snel genomen vrije trap. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap. State probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:7

78e minuut.
Akmeņgrauzis rent richting de bal. Brockhoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akmeņgrauzis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karolek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ... State werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:8

90e minuut.
Sulak heeft problemen om de bal te vangen. Sulak met een sublieme pass. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 67%, Maisons-Alfort F.C 33%.
JaguarSport - Maisons-Alfort F.C 0:9