Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chutabolense AC Turmma
Melhor k Nada Tactiek baraj
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
21.5 gemiddelde waardering 33.7
slecht Schieten solide
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Zırhçıbaşı schiet op doel. Doeltrap. Paliński met een harde bal richting middenveld. bin Azizo geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. Paliński bokst de bal weg. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - AC Turmma 0:1

13e minuut.
Malino heeft problemen om de bal te vangen. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı met een sublieme pass. Papež bereikt de bal nog maar net als eerste. Papež haalt uit met een fantastische trap. Paliński bokst de bal weg.

15e minuut.
bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo geeft een hoge lob. Balelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı passt de bal in één keer door. bin Azizo heeft problemen om de bal te vangen. Papež is nu in balbezit. Papež haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vacula kan de bal niet met de borst controleren. Czecholiński rent richting de bal. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
bin Azizo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Franga de bal onder controle te krijgen. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı schiet op doel. Paliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - AC Turmma 0:2

39e minuut.
Codreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

40e minuut.
Piekarczyk met een snelle inworp. bin Azizo is nu in balbezit. bin Azizo geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chutabolense 70%, AC Turmma 30%.
Chutabolense - AC Turmma 0:2

48e minuut.
bin Azizo kopt de bal weg. Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Papež maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Papež naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
bin Azizo is nu in balbezit. bin Azizo geeft de bal voor. Klungelig pakt Roma de bal. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - AC Turmma 0:3

64e minuut.
bin Azizo is nu in balbezit. bin Azizo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roma de bal. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı schiet op doel. Paliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pirilau passt de bal zonder na te denken. bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo passt de bal in één keer door. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Azizo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zırhçıbaşı heeft problemen om de bal te vangen. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Paliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abut zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Roma de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - AC Turmma 0:4

75e minuut.
Inworp. Rudeanu met een snelle inworp. Piekarczyk is nu in balbezit. bin Azizo verovert de bal door een tackle van achteren. bin Azizo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński geeft de bal voor. Malino rent richting de bal. Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Paliński bokst de bal weg. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Paliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chutabolense - AC Turmma 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chutabolense 64%, AC Turmma 36%.
Chutabolense - AC Turmma 0:5